23. november 2017
Holbæks lynhurtige Mikkel Jensen var en evig trussel. Men det lykkedes ham ikke at få scoret.
gallery icon

Se billedserie

Holbæks lynhurtige Mikkel Jensen var en evig trussel. Men det lykkedes ham ikke at få scoret.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødbolde sikrede Holbæks sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødbolde sikrede Holbæks sejr
Lokalsport - 09. september 2017 kl. 17:42
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk slog lørdag Ledøje-Smørum 3-2 på udebane i en aldeles underholdende kamp.

Holbæk pressede værterne i bund i den første halve time og kunne med lidt mere held og skarphed have ført med 2-0 eller 3-0. Men det blev ved en enkelt scoring, da Birol Serinkanlis hjørnespark ramte stolpen, og Mikkel Adamsen sendte returbolden i mål til 0-1.

Kort ind i anden halvleg udlignede værterne, da en storspillende Emil Scott Rasmussen slap igennem på kanten af offside. Målmand Magnus Christoffersen forsøgte at nå frem til bolden uden for feltet, men det endte med en scoring i tomt mål fra LSF-angriberen.

Men allerede seks minutter senere kom Holbæk igen foran. Igen efter et hjørnespark. Igen ved Mikkel Adamsen. Men hvor han ved 0-1-målet sparkede en flad bold ind, kom han ved 1-2-målet i et flot timet spring og headede bolden i mål.

Midt i halvlegen var det tæt på endnu en genudsendelse rent målmæssigt. Emil Scott Rasmussen slap fri igennem. Holbæks målmand gik ud af målet. Men denne gang kom afslutningen tidligt og sad fladt ved stolpen uden for leeperens rækkevidde.

Begge hold havde flere gode scoringsmuligheder i kampen. Men der kom kun et mål yderligere. Denne gang efter en dobbelt dødbold.

Et kvarter før tid fik Holbæk et frispark i højre side på højde med straffesparkspletten. Birol Serinkanli sendte en flad bold ind i feltet til Marcus Carlson pedersen, og han blev nedlagt ulovligt. Det betød straffespark, som anfører Jonas Thomsen sikkert eksekverede.

Med sejren og rundens andre resultater ligger Slagelse, Holbæk, Herlev og Stenløse alle med 12 point. Slagelse har dog spillet en kamp mindre end de øvrige. De møder søndag FA 2000.

LSF er næstsidst med samme pointtal som Taastrup på sidstepladsen. Men indsatsen gav løfter om flere point.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk