15. oktober 2019
Håndbold, 3. division. Lammefjorden-Dianalund/Tersløse. Stefan Nordlund. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Håndbold, 3. division. Lammefjorden-Dianalund/Tersløse. Stefan Nordlund. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbelt pointdeling i Hørve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbelt pointdeling i Hørve
Opdateret 02. december 2018 kl. 21:29
Lokalsport Nordvestnyt - 02. december 2018 kl. 17:35
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både 3. divisionsmændene og kvinderne i kvalifikationsrækken spillede uafgjort, da Lammefjordens to bedste håndboldhold var i aktion søndag eftermiddag. 3. divisionsmændene fik med 22-22 mod Dianalund/Tersløse slidt sig væk fra sidstepladsen, mens kvinderne, der havde besøg af SK 82, Nr. Vedby, spillede 19-19.

For mændene i 3. division var det andet opgør i træk uden nederlag, efter etmålssejren over Himmelev. Lammefjorden gled lørdag ned på sidstepladsen, da Holbæk også besejrede Himmelev, men søndagens ene point var nok til at skubbe nordvestsjællænderne op på en niendeplads - som fjerdedårligst i tabellen. Dog med kun et point mere end Holbæk og med en kamp mere end forfølgerne Himmelev og HØJ 2.

I søndagens opgør var Dianalund/Tersløse i front i størstedelen af opgøret og var foran med 13-11 efter første halvleg. Lammefjorden fik sin første føring i løbet af en ualmindelig tæt anden halvleg. Værterne spillede i hele kampen med et fremskudt 3-3 forsvar, og det ødelagde gæsternes rytme. I kampens slutfase fik fløjspilleren Micky Rasmussen udlignet til 22-22 med 75 sekunder tilbage.

- Jeg er ikke tilfreds. Men jeg må rose Lammefjorden for at tage initiativ med et offensivt forsvar. Det overraskede os men uafgjort er et fair resultat, erkendte Dianalund/Tersløse-træner Lars Nedergaard.

Samme holdning havde Lammefjordens træner, Martin Larsen.

- Vi brændte en stor chance fra stregen til sidst, så det ærgrer os meget. Men set over hele kampen er det fortjent. Jeg er meget tilfreds, sagde han.

Lammefjordens kvinder havde besøg af SK 82, Nr. Vedby fra Nordfalster. Også her var der tale om et tæt og jævnbyrdigt opgør, med pausestillingen 11-12.

Og også i dette opgør lykkedes det for Lammefjorden at udligne gæsternes føring til sidst. Lykke Villumsen fik scoret til 19-19, inden målmand Caroline Rothgarn leverede to redninger i slutfasen, så begge hold fik et point ud af opgøret.