20. januar 2019
Søndag bliver der kørt DM i cykelcross ved Absalonskolen i Holbæk. Billedet er fra SM på samme rute i 2016.Foto: Peter Andersen
Søndag bliver der kørt DM i cykelcross ved Absalonskolen i Holbæk. Billedet er fra SM på samme rute i 2016.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Deltagerrekord ved DM i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Deltagerrekord ved DM i Holbæk
Lokalsport - 12. januar 2018 kl. 19:18
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 238 tilmeldte fredag er deltagerrekorden ved DM i cykelcross sikret.

Men arrangørerne forventer mindst 250 deltagere ved DM i Holbæk, da det stadig er muligt at melde sig til i amatørrækken, og vejrudsigten lyder på solskin.

DM i cykelcross køres på en rundstrækning omkring Absalonskolen med masser af forhindringer, når rytterne både skal igennem den store sandkasse, op ad trapper og ad zig-zag-ruter op og ned ad skrænterne ved skolen.

De yngste kører allerede klokken 09, mens mændenes eltie som de sidste kører med start klokken 15, så der kan kåres en ny danmarksmester klokken 16.

Hverken Holbæk eller Kalundborg kan gøre sig gældene i eliteklasserne, men i U15 vil både Kalundborgs Lucas Lorentsen og Holbæks Kristian Egholm køre med om medaljerne, og blandt de ældre ryttere er Kalundborgs Henrik Djernis altid et stort navn i kraft af sine mange DM- og VM-titler. Han stiller op i H50, mens Holbæks Tony Ditlevsen er medaljekandidat i H60.