24. januar 2019
Frederik Colberg
Frederik Colberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Colberg får Fischer som makker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Colberg får Fischer som makker
Lokalsport - 03. januar 2018 kl. 10:44
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske mester i herredouble Frederik Colberg skal i 2018 spille sammen med den tidligere OL-bronzevinder Joachim Fischer.

arrow Læs også: Ny café med speciale i donuts

Det er snart et års tid siden, at holbækkeren Frederik Colberg - efter en lang skadepause - tog fusen på de fleste og vandt det danske mesterskab i herredouble sammen med makkeren Rasmus Fladberg.

Siden har det relativt nysammensatte par haft et travlt badminton-år i 2017 med blandt andet turneringssejre i Østrig, Belgien og Ungarn og en lang række finalepladser i europæiske turneringer - og ikke mindst et ønsket hop opad på verdensranglisten til en plads som nummer 46.

Men til manges overraskelse skilles deres veje nu, og når DM-titlen skal forvares i Aarhus i starten af februar stiller Frederik Colberg op med veteranen Joachim Fisher ved sin side.

Den 39-årige tidligere OL-bronzevinder i mixeddouble sammen med Christinna Pedersen brækkede anklen ved VM i Glasgow i august sidste år, men er nu på vej tilbage og pegede tidligt på Frederik Colberg, da han skulle vælge makker i herredouble.

- Nu må vi se, hvad Joachims ben kan holde til og om vi kan få spillet til at glide. Han har jo været i verdenstoppen i mange år i streg, så jeg håber at kunne lære en masse og få noget hår på brystet. Vi giver det i hvert fald et skud. Det ville være dumt ikke at prøve, siger den tidligere Holbæk-spiller, der er spillende træner i ligaklubben Gentofte.

arrow Tingager fortsætter i tysk fodbold
03. januar 2018 kl. 11:55 Opdateret: kl. 11:55