12. december 2017
Venstrebacken Anders Mikkelsen får højst sandsynligt debut for Holbæk søndag, hvor Birol Serinkanli har karantæne. Foto: Brian Jensen
Venstrebacken Anders Mikkelsen får højst sandsynligt debut for Holbæk søndag, hvor Birol Serinkanli har karantæne. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundholdet Holbæk åbner mod favoritter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdet Holbæk åbner mod favoritter
Lokalsport - 17. marts 2017 kl. 16:02
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kniven er placeret højt oppe på strubehovederne, skulderbladene er presset grundigt op mod muren og klicheerne står generelt i kø, når man skal beskrive situationen for Holbæks 2. divisionshold, der søndag åbner kvalifikationsspillet med hjemmekampen mod Middelfart.

- De informationer vi har fået fra andre hold, der har mødt Middelfart er, at det var et af rækkens to bedste hold, og de lægger heller ikke selv skjul på ambitionerne, siger Holbæks cheftræner Freddy Andersen, der hverken kan eller vil påberåbe sig favoritværdighed.

Middelfart er før første runde nummer to i nedrykningsspillet med 13 point, tre færre end topholdet Frem, mens Holbæk i bunden har et enkelt point.

- Middelfart har et mål om at komme i 1. division i 2020, så de opruster på et fundament, hvor de bygger på i toppen, mens vi bygger på i bredden. Så de er et skridt foran os, erkender Holbæk-træneren.

Træneren må se bort fra skadede Emil Bjørn og den mulige debutant Mathias Hjort, der først for nylig er vendt tilbage til træningsbanen efter en skade. Venstrekantspilleren Andrew Kakooza fra Uganda, der er kommet til i vinterpausen fra Kalundborg, er også på grund af en skade tvivlsom til opgøret, hvor fire andre spillere kan få førsteholdsdebut for Holbæk.

Det er venstrebacken Anders Mikkelsen, der er kommet til fra Avedøre og formentlig erstatter karantæneramte Birol Serinkanli, Marcus Carlson Pedersen, (tidligere Tuse), Frederik Reippuert (Frem) og Sebastian Johansen (Thisted).

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk