21. maj 2019
Pernille Blume svømmede en guldmedalje hjem til Holbæk.
Pernille Blume svømmede en guldmedalje hjem til Holbæk.
Foto: Das Büro for Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blume reddede Holbæks DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blume reddede Holbæks DM
Lokalsport - 16. juli 2018 kl. 12:15
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Verdensstjernen Pernille Blume sørgede for, at Holbæk Svømmeklub fik en guldmedalje ved DM i svømning på langbane.

Ligesom de andre landsholdssvømmere er hun fuldt fokuseret på EM i august, og derfor stillede hun kun op i et enkelt løb ved DM. På 50 meter butterfly satte hun skabet på plads, da hun vandt guldet foran den tre år yngre Emilie Beckmann på andenpladsen og veteranen Jeanette Ottesen på tredjepladsen.

Desuden fik Niels Ottosen sølv på 200 meter bryst, og Mathias Rysgaard fik sølv på 100 meter fri. Fredag skrev avisen, at også Jakob Schmidt fik medalje, men det var desværre en fejl.

Til gengæld blev det til seks ungdomsmedaljer, som uddeles til de bedste svømmere i de to yngste seniorårgange. Her fik Niels Ottosen guld på 200 meter bryst og bronze på 50 meter, Jakob Schmidt fik sølv på 200 meter ryg og bronze på 50 meter, og Mai Palvii fik bronze på både 400 og 1500 meter fri.

- Det var nogle flere, end vi havde håbet på, fortæller træner Chris Christensen.

Han kunne samtidig glæde sig over, at alle på nær en satte nye personlige rekorder ved DM. Desuden havde klubben David Arneskov med ved de nordiske juniormesterskaber, hvor han svømmede 200 og 400 meter medley og 200 meter butterfly, hvor det blev til placeringer uden for medaljerne og tider lige over hans personlige rekorder.