24. april 2019
Odsherred i bordeaux trøjer var bagud 0-2 hjemme mod Fremad Valby, men vandt søndag 4-1 i danmarksseriekampen.
gallery icon

Se billedserie

Odsherred i bordeaux trøjer var bagud 0-2 hjemme mod Fremad Valby, men vandt søndag 4-1 i danmarksseriekampen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Odsherred vendte 0-2 til 4-2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Odsherred vendte 0-2 til 4-2
Lokalsport - 14. oktober 2018 kl. 17:46
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lignede en ydmygelse af TFC Odsherred på hjemmebane, da Fremad Valby i første halvlegs overtid fik straffespark og allerede var foran 2-0.

Men målmand Lasse Sømmergaard reddede ved foden af stolpen forsøget fra Mikkel Thomsen.

Dermed forblev pausestillingen 0-2 efter mål i det andet minut af Kastriot Plakoli og af Kenneth Beyer i det 13. minut.

Begge mål kom efter, at gæsterne noget let var kommet forbi Odsherreds backs.

Fremad valby havde flere chancer for at øge føringen før pausen, men det forblev ved 0-2 efter Lasse Sømmergaards flotte redning.

I anden halvlegs fjerde minut måtte Sømmergaard op med en ny superredning, da en angriber pludselig stod helt fri fem meter fra mål, og forsvaret fik blokeret til hjørne, da returbolden også endte med en afslutning.

Men derfra stod der mere og mere Odsherred på kampen, men holdet manglede lige det sidste i at spille chancerne store.

I det 68. minut fik holdet reduceret, da Mohammed Ali flot afsluttede fra kanten af feltet, og den scoring virkede som råt kød på et rovdyr.

Pludselig troede holdet på det, og blot fire minutter senere sendte emre Selvi bolden i mål. Det blev dog i stedet til et frispark, da linjedommeren vurderede, at han havde taget bolden med med armen. Umiddelbart vurderet en korrekt afgørelse, men det betød et længere ophold i spillet og advarsler til både Alexander Dige og Lasse Sømmergaard for at protestere.

Udligningen kom fem minutter senere, da Odsherred fik straffespark for hånd på bolden, og Alexander Dige scorede sikkert.

I det 80. minut bragte Yusef Ghani Odsherred i front efter et eksemplarisk opspil, en lang diagonalaflevering fra Alexander Dige og en afslutning fra en spids vinkel af Ghani.

Det fik Fremad Valby til at satse offensivt, og det blev straffet i overtiden, da Mohammed Ali efter et hjørnespark til gæsterne fik bolden på kanten af eget straffesparksfelt og løb hele vejen til modstandernes mål og sendte bolden ind til 4-2, som også blev kampens resultat.

Odsherred er nu nummer tre med fire point til FA2000 på førstepladsen og 11 point ned til Fremad Valby, Kastrup og Ishøj under nedrykningsstregen.