21. april 2019
Seks gange kunne spillerne fra RGI/KGB juble over mål i søndagens hjemmebanekamp.
gallery icon

Se billedserie

Seks gange kunne spillerne fra RGI/KGB juble over mål i søndagens hjemmebanekamp.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Målorgie og førsteplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Målorgie og førsteplads
Lokalsport - 18. september 2018 kl. 18:17
Af Lasse Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

RGI-KGB har fået en fantastisk start på denne halvsæson af Kvindeserie Øst. I femte spillerunde fik de besøg af Damsø, der skal jagte point, hvis de skal væk fra en truende nedrykning. Nemt skulle det ikke blive mod RGI-KGB, der efter ni minutter havde scoret to gange.

Ved pausen havde hjemmeholdet fordoblet sin føring, blandt andet med et hattrick af Anna Vang Petersen.

Der var derfor en lang halvleg i vente for gæsterne, hvis målscoringen fortsatte som i første.

- Vi var oppe mod et godt og rutineret hold fra Damsø, der har spillet sammen længe. Vores fordel var, at når vi spillede bolden hurtigt rundt og løb for hinanden, så åbnede vi dem op og skabte chancer. Alt gik godt i første halvleg for os, vi fik scoret på vores chancer og spillede bolden godt rundt. På trods af vores føring på fire mål var vi ikke overlegne. Vi fik stoppet Damsø inden de skabte store chancer, men de var langt fra slået, fortalte Kim Petersen, RGI-KGBs træner.

Anden halvleg startede stille og roligt, men pludselig begyndte det at regne med mål. Først udbyggede Line Knudsen hjemmeholdets føring, hvorefter gæsterne fra Damsø scorede to gange på fire minutter, begge efter hjørne. Herefter faldt der ro på kampen, frem til dommerens overtid hvor begge hold scorede en enkelt gang. Ni mål blev der i alt scoret i en kamp, der blev vundet af hjemmeholdet og fortsat er ubesejrede i Kvindeserie Øst.

- Jeg er selvfølgelig glad for sejren. Vi spillede god fodbold mod et godt hold, det var fantastisk. Det eneste jeg var lidt ærgerlig over, var deres to mål efter hjørne. Vi var ikke klar og sov, da vi skulle cleare bolden. Det sidste mål var ikke slemt, vi holdt lidt op med at spille fodbold efter vores sjette scoring, men de to første mål gjorde ondt. Vi var dejligt kyniske mod Damsø og vi måtte kæmpe for sejren. Nu kan vi se frem til en pokalkamp mod Sundby, der har meddelt de kommer i stærkeste opstilling, lød det fra RGI-KGB-træneren, Kim Petersen.