15. december 2019
Holbæk i blå trøjer vandt lørdag 3-2 over Karlslunde i en træningskamp, da de for første gang spillede på det nye stadion i Holbæk Sportsby.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i blå trøjer vandt lørdag 3-2 over Karlslunde i en træningskamp, da de for første gang spillede på det nye stadion i Holbæk Sportsby.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Holbæk slog Karlslunde i første test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Holbæk slog Karlslunde i første test
Lokalsport Nordvestnyt - 20. juli 2019 kl. 18:26
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag spillede Holbæk B&I for første gang en førsteholdskamp på det nye stadion ved Holbæk Sportsby.

arrow Læs også: Nye spillere og fokus på Holbæks defensiv

Sommerens første træningskamp forud for sæsonstarten i 2. division endte med en sejr på 3-2 over Karlslunde fra danmarksserien.

Holbæk havde generelt bolden mest og burde have scoret på en af et par store chancer i startminutterne. Men målet kom første i det 29. minut, da jonas Bengtsson blev spillet fri centralt og sikkert scorede.

20 minutter inde i anden halvleg blev det 2-0 på en sjældent set scoring. Mathias Larsen spillede på det tidspunkt højre back, og han sparkede på mål fra sidelinjen omtrent 40 meter fra mållinjen. Det var målmanden ikke forberedt på, så han nåede ikke op til skuddet, der sejlede ind i det fjerne målhjørne.

Det var Holbæks kamp, men da målmand Magnus Christoffersen tabte bolden ud af hænderne på kanten af feltet, kunne Marcus Winberg let score til 2-1.

Men der kom ikke for alvor spænding i kampen, for fem minutter senere scorede Sebastian Johansen lidt af et perlemål. Et langt Holbæk-angreb endte med et sideskift til Simon Engberg. Han udfordrede først sin direkte modspiller, inden han sendte en hård, flad bold på tværs på højde med feltet. Her kom Sebastin Johansen løbende og flugtede bolden op i målhjørnet.

To minutter før tid reducerede Mathias Tagø Pedersen til slutresultatet 3-2 på en flot gennemspillet omstilling, hvor Holbæk dog appellerede for offside.