20. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bestyrelsesformand ignorerer massiv kritik af cheftræneren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsesformand ignorerer massiv kritik af cheftræneren
Lokalsport Nordvestnyt - 11. juni 2019 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Bold og Idrætsforening
Der har nu i en rum tid været uro i klubben, omkring samarbejdet mellem spillere - trænere og ledere på den ene side og cheftræneren på den anden.

arrow Læs også: Tal sammen og se fremad i HB&I

Da et stort antal af de toneangivne spillere i nu 2. divisions truppen, forsøger at skabe dialog med bestyrelsen omkring udfordringerne med cheftræneren, bliver de efterfølgende mødt med en ligegyldighed og småtrussel om, at de ikke er uundværlige og sagtens kan erstattes.

Det er uvist hvorfor spillerne skal mødes med denne form for reaktion fra bestyrelsesformanden og cheftræneren, men det beviser med alt tydelighed, at de store frustrationer blandt spillerne har været fuldt ud berettigede, når de bliver mødt med »ret ind til højre eller skrid« på sin helt egen arrogante og respektløse facon.

Reaktionen fra spillerne af denne oplevelse blev, en klar tilkendegivelse af, at mindst 11 af truppens spillere under ingen omstændigheder ville fortsætte i klubben efter sommerferien, under de nuværende betingelser.

Under forløbet åbner »Pandoras« æske sig yderligere, og skeletterne vælter ud af skabet, omkring dårligt samarbejdsklima mellem Cheftræneren og flere ledende personer i staben omkring 2. divisions truppen samt de ungdomstrænere som burde have gode samarbejdsrelationer til netop senior segmentet.

Det har betydet, at flere trænere og ledere også har tilkendegivet deres exit fra klubben efter sommerferien, grundet samarbejdsforholdene med den nuværende konstellation i klubben.

Det kan ingenlunde anfægtes, at Cheftræneren til fulde har opfyldt bestyrelsens krav og målsætning og det skal anerkendes, men måske man i fremtiden også skulle betinge sig, at det skal ske i samarbejde og respekt overfor spillerne - trænere - ledere samt de mange øvrige frivillige kræfter som er i klubben.

Bestyrelsesformanden vælger på trods af længere tids viden om de massive frustrationer og ønsket om dialog fra spillerne, rent faktisk slet ikke at underrette og inddrage sin bestyrelse i forholdet.

Da bestyrelsen endeligt bliver opmærksomme på problemstillingerne, arbejder en gruppe af bestyrelsesmedlemmer benhårdt og i døgndrift på en plan for genopretning af tilliden, og fremkommer med beslutning til en ellers udmærket ny fremtidig organisations struktur.

Eneste kæmpe store udfordring med bestyrelsens beslutning er, at cheftræneren har tabt »omklædningsrummet«, og forholdet har lidt uoprettelig skade i forhold til et fortsat samarbejde, hvormed der reelt kun er 2 muligheder at vælge mellem.

Da konsekvensen er så uoverskuelig og voldsom, syntes det eneste rigtige i situationen, at det skal være samtlige medlemmer via. en ekstraordinær generalforsamling, som beslutter klubbens fremtid.

Så kom og støt op om de dygtige spiller på den ekstraordinære generalforsamling, så de kan fortsætte med de gode takter og deres kamp for HBI på fodboldbanen.

Jakob Andersen.
Træner og formand for Ungdomsudvalget HBI

Rundingsholms Alle 67, 4300 Holbæk.

arrow Man må undre sig ...
14. juni 2019 kl. 12:58 Opdateret: kl. 12:58
arrow Læserbrev fra HB&I-spillere
11. juni 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:27
arrow Læserbrev fra HB&I-spillere
11. juni 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:36