22. april 2019
Torsdag blev badminton-projektet "Centre of Excellence" præsenteret. 24 af Europas største badmintontalenter skal frem mod 2020 bo og træne i Holbæk. Badminton Europe betaler årligt en halv million euro for projektet.
Fra venstre ses Per Farbøl, rektor på Stenhus, Jeroen van Dijk, manager i Badminton Europe, Carsten Damgaard, talsmand for Holbæk Sportsby, og Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard (V).
gallery icon

Se billedserie

Torsdag blev badminton-projektet "Centre of Excellence" præsenteret. 24 af Europas største badmintontalenter skal frem mod 2020 bo og træne i Holbæk. Badminton Europe betaler årligt en halv million euro for projektet. Fra venstre ses Per Farbøl, rektor på Stenhus, Jeroen van Dijk, manager i Badminton Europe, Carsten Damgaard, talsmand for Holbæk Sportsby, og Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard (V).
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badminton-projekt sender millioner til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badminton-projekt sender millioner til Holbæk
Opdateret 24. februar 2017 kl. 05:59
Lokalsport - 23. februar 2017 kl. 15:37
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En halv million euro komer Badminton Europe til at lægge i Holbæk hvert år frem mod 2020 i forbindelse med badmintonprojektet »Centre of Excellence«, som SN.dk i sidste uge skrev ville komme til at ligge i Holbæk.

arrow Læs også: Mundkurv får S-kandidat til at sige fra

Pengene går ikke direkte i kommunekassen, men går til halleje, trænerlønninger, indkvartering af spillere med mere. Og vil man vide, hvor meget det er for Badminton Europe, er Jeroen van Dijk, manager i det europæsike badmintonforbund, klar i mælet:

- Vi har et årligt budget på mellem to og to en halv millioner euro, siger Jeroen van Dijk.

På et pressemøde i Stenhus Gymnasiums nye idrætshal præsenterede han torsdag projektet sammen med rektor Per Farbøl, Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard (V), og Carsten Damgaard, der er talsmand for Holbæk Sportsby.

24 af Europas største talenter kommer frem mod 2020 til at bo og træne i Holbæk, hvor Holbæk Sportsby og Stenhus er gået i samarbejde med Badminton Europe.

Spillerne bliver udvalgt i første uge af maj, og niveauet bliver beskrevet som de bedste af den næste generation spillere.

Borgmester Søren Kjærsgaard glæder sig over projektet, men han tør ikke sige, hvor meget det samlet kommer til at være værd for Holbæk.

- Det tror jeg ikke, man kan sige. Hvad er brandingværdien af det her? Men det kommer til at være en attraktion for kommende tilflyttere, siger borgmesteren.

arrow S-profil trækker sit kandidatur
02. maj 2017 kl. 11:48 Opdateret: kl. 11:48
arrow Sine Agerholm trækker sig som kandidat
24. april 2017 kl. 13:11 Opdateret: kl. 11:34
arrow Agerholm taler ud om SportsByen
11. april 2017 kl. 14:12 Opdateret: kl. 16:07