16. oktober 2019
Basketball. 1. division. Holbæk-BMS Herlev. Mo Berchie. Foto: Jesper Nielsen.
gallery icon

Se billedserie

Basketball. 1. division. Holbæk-BMS Herlev. Mo Berchie. Foto: Jesper Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BMS Herlev tog snæver sejr i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BMS Herlev tog snæver sejr i Holbæk
Opdateret 18. november 2018 kl. 18:59
Lokalsport Nordvestnyt - 18. november 2018 kl. 18:08
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var drama til de sidste sekunder, da Holbæk-Stenhus' 1. divisionsmænd i basketball tog imod BMS Herlev i Bjergmarkshallen. Men selv om hjemmeholdet var i front i hovedparten af kampen, så rejste gæsterne hjem med en sejr på 95-92.

Holbæk-Stenhus vandt ellers de tre første perioder, men uden at få skabt afstand til modstanderne. Værterne vandt første periode med 24-21 og gik til pause med føring på 52-45. Stærkt anført af amerikanske Mo Berchie, der endte som klar topscorer for hjemmeholdet med 31 point. Efter pausen fik Holbæk-Stenhus endelig skabt afstand, da tårnhøje Tomas Janusauskas dunkede bolden i kurven til stillingen 64-49. Men gæsterne fik i samme periode reduceret til 64-60 og i kampens sidste periode overtog BMS Herlev føringen ved 87-88. I de sidste sekunder var Holbæk-Stenhus to-tre point efter og måtte se gæsterne score til stillingen 92-95 på to straffekast.

- Efter Tomas' dunk lavede vi for mange fejl og så kunne vi ikke spille det forsvarsspil, som vi ville, sagde Mo Berchie efter kampen.