23. august 2019
Golfspilleren John Axelsen fra Tølløse.
Golfspilleren John Axelsen fra Tølløse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Axelsen får talentpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Axelsen får talentpris
Lokalsport Nordvestnyt - 26. marts 2019 kl. 10:58
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Golfspilleren John Axelsen fra Tølløse leverede flotte resultater i 2018, hvor han var med til at hente det første VM-guld hjem til Danmark. Hans holdkammerater fra triumfen, Rasmus og Nicolai Højgaard, er siden blevet professionelle. John Axelsen var også med til at vinde bronze ved EM for hold i juli 2018, og nu har han modtaget Santander Talentudviklingsprisen, der også er overrakt til Sofie Kibsgaard Nielsen.

Prisen blev uddelt fredag på Dansk Golf Unions temamøde, som blev afviklet i Kolding. Efter et 2018, hvor dansk amatørgolf overgik sig selv på resultatfronten var der flere, man kunne have udpeget som værdige modtagere. Alligevel er det svært at være uenig i udpegelsen af netop Kibsgaard og Axelsen, som med prisen begge modtager 25.000 kroner.

- Mange tak for prisen. Jeg er ked af, at jeg ikke kan være der. Det går superfint herovre, og golfen fungerer rigtig godt. Pengene kommer muligvis til at gå til flybilletter til og fra USA, og der er en god chance for, at de bliver brugt på turneringer i Europa i sommer. Jeg glæder mig til at komme hjem og se Santander-logoet på det nye landsholdstøj, sagde John Axelsen i en båndet videohilsen fra Florida, hvor han i disse år studerer og arbejder på sin golf.