15. november 2018
Holbæk-anfører Jonas Thomsen har udsigt til en operation i sin ene fod. Foto: Mie Neel
Holbæk-anfører Jonas Thomsen har udsigt til en operation i sin ene fod. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anfører regner med operation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anfører regner med operation
Lokalsport - 30. januar 2018 kl. 12:24
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens holdkammeraterne allerede har været i sving med træningen i nogen tid - og i weekenden spillede den første træningskamp som forberedelse til sæsonstarten sidst i marts - har anfører for Holbæk i fodboldens danmarksserie, Jonas Thomsen, været nødt til at holde sig til cykle- og styrketræningen.

En fodskade har gennem de seneste par år drillet den 27-årige midtbane-og forsvarsspiller, og i slutningen af sidste halvsæson var smerterne efterhånden blevet så generende, at han besluttede at gøre noget ved sagen i vinterpausen.

Og noget tyder på, at Thomsen, som har spillet med smerter, men alligevel blev kåret til Årets Spiller i 2017, nu ikke kan undgå at skulle opereres for skavanken.

- Jeg har lige været til undersøgelse på Gildhøj Privathospital i Brøndby, og det er aftalt, at jeg skal ultralydscannes om 14 dage. Og dér bliver det så afgjort, om jeg skal under kniven, fortæller Jonas Thomsen.

Det er en nerve, der formentlig sidder i klemme og gør ondt, når han spiller. Thomsen har indtil videre bidt smerterne i sig, men til sidst gjorde det meget ondt, og nu håber den tidligere superligaspiller i det hedengangne FC Vestsjælland, at et operativt indgreb vil kunne få bugt med problemet, der skyldes slitage.