23. april 2019
HF Kalundborgs Tobias Jørgensen blev topscorer med seks mål samen med Løve-Høngs Fleming Brodersen, da de to hold mødtes i efteråret.
HF Kalundborgs Tobias Jørgensen blev topscorer med seks mål samen med Løve-Høngs Fleming Brodersen, da de to hold mødtes i efteråret.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anden del af slaget om Kalundborg kæmpes i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anden del af slaget om Kalundborg kæmpes i aften
Opdateret 10. januar 2019 kl. 16:13
Lokalsport - 10. januar 2019 kl. 16:09
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efteråret vandt HF Kalundborg sikkert første afdeling af slaget om Kalundborg, da Løve-Høng blev sendt hjem med et nederlag på 26-20.

I aften mødes de to højest placerede herrehåndboldhold i kommunen til sæsonens anden dyst, når de 19.15 går på banen i Høng-Hallen.

HF Kalundborg - der er et holdfællesskab mellem håndboldspillerne fra Raklev og Rørby - har ikke spillet turneringkamp siden starten af december, hvor det blev til en sikker sejr over bundholdet fra Køge, men HF Kalundborgs gode blanding af unge talenter og noget ældre velprøvede kræfter, spillede i julepausen en træningskamp mod Jernløse, og træner Hans Wartenberg var godt tilfreds med, hvad han så.

Til kampen mod Løve-Høng må han dog undvære tre spillere, der eller er fast inventar på holdkortet. Men HF Kalundborgs rutinerede træner understreger dog, at torsdagens lokalopgør et af dem, der bare skal vindes.

I Høng-lejren har der været gang i lazarettet, siden søndagens blodige udekamp mod Dianalund/Tersløses andethold, der vandt med 27-22.

I dén kamp måtte Christian Damgaard behandles for en blødende flænge over næsen, mens Flemming Brodersen fik en flænge ved øjet. Derudover måtte Joakim Pedersen til behandling med en skadet skulder.

- Damgaard er klar igen, og det er også Brodersen, selv om han har fået et sæbeøje. Til gengæld ser det lidt værre ud for Joakim, som først bliver testet lige op til kampen, siger Løve-Høng-træner Claus Forza Petersen, der glæder sig over, at bagspilleren Frederik Hasselriss er tilbage på holdet efter overstået karantæne.

Til gengæld er den helt store spiller mod Dianalund/Tersløse, målmand Ulrik Klingenberg, blevet ramt af influenza, og heller ikke Søren Bruun er med mod Kalundborg-mandskabet. Han sidder nemlig nogenlunde samtidig og ser Danmark spille åbningskamp mod Chile i Royal Arena.

Kvinderne spiller også lokalopgør

Den kamp starter 20.15. Der er lokalopgøret ikke slut endnu, men der er til gengæld mulighed for at blive siddende i hallen og se endnu et lokalopgør, når Løve-Høngs kvinder 20.30 møder Jernløse under ledelse af den tidligere Løve-Høng-træner Claus Hillemann.

Også dobbeltopgør i Holbæk

Høng er ikke det eneste sted, hvor der spilles håndbold, mens VM går i gang.
I Stadionhallen i Holbæk møder Holbæks mænd og kvinder begge HØJ i 3. division. Her begynder kvinderne 19.15, mens mændene spiller 20.30.