21. oktober 2019
Alle kan i princippet få lov at stemme, når Holbæk B&I mandag holder ekstraordinær generalforsamling. Det kræver blot, at man på dagen melder sig ind som passivt medlem og betaler 100 kroner.
Alle kan i princippet få lov at stemme, når Holbæk B&I mandag holder ekstraordinær generalforsamling. Det kræver blot, at man på dagen melder sig ind som passivt medlem og betaler 100 kroner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle kan stemme om HB&I's bestyrelse, hvis de lægger 100 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle kan stemme om HB&I's bestyrelse, hvis de lægger 100 kroner
Lokalsport Nordvestnyt - 15. juni 2019 kl. 18:54
Af Brian Jensen og Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis ikke parterne når til enighed inden, så er der ekstraordinær generalforsamling i Holbæk B&I mandag den 17. juni klokken 19.00 i Holbæk Sportsby. Og det kan blive lidt af et tilløbsstykke, hvor alle har mulighed for at stemme.

arrow Læs også: Birol er sur - og ked af det

Det koster 100 kroner at blive passivt medlem af Holbæk B&I, og klubben bekræfter, at det i princippet er muligt at møde op til den ekstraordinære generalforsamling, købe et passivt medlemsskab og så være med til at afstemningen om mistillid til den siddende bestyrelse og et eventuelt valg af ny bestyrelse.

Og faktisk har der været tvivl om, hvem der måtte stemme. En lang række frivillige trænere og ledere - herunder flere bestyrelsesmedlemmer - betaler ikke kontingent. For at undgå enhver tvivl har Jakob Andersen, som er de utilfredse spilleres talsmand i konflikten foruden ungdomsformand i klubben, sørget for at få betalt kontingent som passivt medlem for de 101 trænere og ledere i klubben, som måske ikke havde stemmeret. Det er sket i form af et sponsorat fra 3F Københavns Chauffører, hvor Jakob Andersen er formand.

I alt har klubben i de seneste dage modtaget betaling for omkring 140 passive medlemmer.

arrow Udskældt manager uenig i kritikpunkter
15. juni 2019 kl. 12:55 Opdateret: kl. 12:55
arrow Generalforsamling i HB&I er ulovlig
14. juni 2019 kl. 14:48 Opdateret: kl. 14:48
arrow Læserbrev fra HB&I-spillere
11. juni 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:36