27. marts 2019
Det er ikke så få gange, Hanne og Per Skovgaard Larsen sætter sig ind i bilen for at køre til fodboldkamp.
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke så få gange, Hanne og Per Skovgaard Larsen sætter sig ind i bilen for at køre til fodboldkamp.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 287.000 kilometer til træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

287.000 kilometer til træning
Lokalsport - 07. juli 2018 kl. 10:46
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kræver en indsats at blive god til sin sport.

Og det kræver ofte en indsats af forældrene, der må køre børnene til træning.

Så når man har tre fodboldglade drenge, som træner tre forskellige steder, så bliver det en logistisk opgave af de større.

Den har Hanne Skovgaard og Per Larsen løst.

De har sønnerne Mads, Jakob og Andreas, og forældrene kører stadig de danske lande- og motorveje tynde for at følge sønnernes kampe på grønsværen.

- De forventer, at vi kommer. Så vi deler os op, når de spiller samtidig, for det betyder noget for dem. Og når de er med i turneringer, så laver vi et skema på forhånd. Dybest set planlægger vi vores ferie i forhold til, hvor de spiller, fortæller Hanne Skovgaard, der er lærer på Slotshaven Gymnasium i Holbæk.

Hun har siden 1990 boet på Dyrebjerggård mellem Eskebjerg og Snertinge med gemalen Per, der arbejder som revisor i Holbæk. De har med tre års mellemrum fået drengene Mads, der nu spiller i serie 4-klubben B1950 i København, Jakob, der efter to sæsoner i TFC Odsherred netop er skiftet til Slagelse i 2. division og Andreas, der som 13-årig skiftede til FC Nordsjælland, hvor han nu er på superligamandskabet.

Et slag på tasken fra den talkyndige Per Henrik Larsen er, at forældreparret er nået op i omegnen af 287.000 kilometer - sådan cirka syv gange rundt om jorden - uden at regne de rigtig mange indendørsstævner rundt om i landet med.