20. oktober 2018
Jernløse får fribillet til næste runde i pokalturneringen, fordi HIK fra 2. division har meldt afbud til onsdagens kamp i Jernløsehallen.
Jernløse får fribillet til næste runde i pokalturneringen, fordi HIK fra 2. division har meldt afbud til onsdagens kamp i Jernløsehallen.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 2. divisionshold melder afbud til pokalkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. divisionshold melder afbud til pokalkamp
Lokalsport - 12. december 2017 kl. 13:47
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jernløse havde set frem til at sætte punktum for et flot efterår i mændenes 3. division i håndbold med pokalkamp på hjemmebane onsdag mod HIK, hvor flere af klubbens profiler har en fortid.

Men tirsdag formiddag modtog Jernløses træner Kennet Lange Rasmussen en sms med beskeden om, at HIK ikke kunne stille hold og derfor meldte afbud til kampen.

- De har tre andre hold plus et U18-hold, de kan hente spillere fra, så det undrer mig, at man fra klubbens side accepterer et afbud. Også fordi det koster mindst 2.000-3.000 kroner, siger Kennet Lange Rasmussen.

Med afbuddet får Jernløse automatisk en billet til fjerde runde af pokalturneringen. Her træder holdene fra 1. division og ligaen ind i turneringen, og Kennet Lange Rasmussen håber at få lov at teste sit tophold i 3. divsion mod et af de rigtigt stærke hold.

Jernløse er det eneste tilbageværende lokale hold i mændenes pokalturnering. Også klubbens kvinder er klar til fjerde runde. De kan torsdag få følgeskab af Løve-Høngs kvinder, når de møder Amager fra 3. division.