28. juli 2021
Vipperøds spillere tog for let på opgaven og er overraskende røget ud af pokalturneringen.
Vipperøds spillere tog for let på opgaven og er overraskende røget ud af pokalturneringen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vipperød tabte overraskende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vipperød tabte overraskende
Lokalsport Nordvestnyt - 23. juni 2021 kl. 14:00
Af Anders Vestergaard

Sommerferien nærmer sig for de fleste, men allerede tirsdag aften tog Vipperød i Kvindeserie Øst forskud på glæderne, da holdet ikke var helt mentalt til stede og lidt overraskende tabte pokalkampen ØKF, Øresund Klubfodbold, der til daglig spiller i en lidt lavere række i København.

På udebane i Kløvermarken tabte Vipperød-kvinderne med 1-2 til et københavnsk hjemmehold, der på dagen var tændte og spillede godt. Det mener Vipperød-træner Steen Elmer Christensen.

- Vi spilede under niveau, og uanset, hvor meget vi havde snakket om at undgå det, undervurderede vi ØKF. Vi var nok allerede gået på sommerferie, lød det fra Vipperød-træneren umiddelbart efter kampen.

Vipperød fik ellers noget af en rullestart, da Natasja Hansen udnyttede en friløber og scorede allerede efter et minut. Men få minutter senere fik hjemmeholdet udlignet.

Og så fulgte en nogenlunde jævnbyrdig kamp, hvor Vipperøds kvinder ind imellem havde det svært og ikke sad tæt nok i markeringerne. Og bare 10 minutter før tid til­smilede heldet ØKF, der fik scoret sejrsmålet til 1-2 efter et hjørnespark.

- Bolden fik lov at hoppe et par gange i feltet, inden den blev sparket ind. Det blev svært for os, men ØKF gjorde det også godt. Og nu er det sommerferie, konstaterede træner Steen Elmer Christensen efter tirsdagens pokal-exit.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?