1. april 2020
Keeper Jacob Krupsdal spillede igen en stor kamp, da Jernløse vandt den vigtige hjemmekamp over Roskilde i bunden af 3. division. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Keeper Jacob Krupsdal spillede igen en stor kamp, da Jernløse vandt den vigtige hjemmekamp over Roskilde i bunden af 3. division. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vigtig fighter-sejr til Jernløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vigtig fighter-sejr til Jernløse
Lokalsport Nordvestnyt - 19. januar 2020 kl. 18:37
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var to point og et lille men vigtigt ryk opad i tabellen som gevinst, da Jernløses håndboldmænd i 3. division sled sig til en flot og fortjent sejr over Roskildes andethold søndag eftermiddag i Jernløsehallen.

Med de to point rykkede Jernløse forbi netop Roskilde i den vedvarende kamp for at komme væk fra nedrykningspladserne.

- To sindsygt vigtige point. Det var anden kamp mod hold fra bunden, hvor vi nu er bedre indbyrdes. Og når det hele til sidst skal ganges og divideres, så er det jo ikke så dumt, storsmilede Jernløse-træner Christian Cramer efter det nye års anden sejr.

Den kom egentlig først sikkert i hus et par minutter før tid, da storspillende Frederik Samuelsen scorede sit femte mål til 25-21 i Roskildes slutpres.

Forud var gået en ganske seværdig kamp i et relativt højt tempo, der dog nok kostede en hel del afbrændere.

Efter godt fem minutter kom Jernløses foran med 2-1 og blev så i front i resten af opgøret.

Godt midvejs i første halvleg var forspringet oppe på tre mål, men Roskildes unge og fartglade hold hægtede sig godt fast og fik reduceret til pausestillingen 11-10 til Jernløse.

Efter pausen fik Jernløse med to hurtige mål hentet det forsømte, og da Troels Jensen - oven på en god Jernløse-periode, hvor også keeper Jacob Krupsdal viste sit store værd - gjorde det til 18-12 nogenlunde midvejs i halvlegen, lignede det en relativ tidlig afgørelse i den velbesøgte Jernløsehallen. En række udvisninger i hurtig rækkefølge ødelagde dog rytmen, indtil Jernløse betydelige figthervilje til sidst blev helt afgørende.

Bare fem minutter før tid var hjemmeholdet kun foran med 22-20, inden profilerne Jens Erik Spørring, Frederik Samuelsen og tilbagevendte Nicolaj Fabricius trådte i karakter med scoringer i gæsternes lidt desperate fuldbanepres.