21. februar 2020
Flere hundrede mennesker fyldte godt i Tølløsehallen torsdag eftermiddag, da verdensmester i landevejscykling Mads Pedersen blev hyldet. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Flere hundrede mennesker fyldte godt i Tølløsehallen torsdag eftermiddag, da verdensmester i landevejscykling Mads Pedersen blev hyldet. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: VM-Mads til guldfest i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: VM-Mads til guldfest i Tølløse
Lokalsport Nordvestnyt - 04. oktober 2019 kl. 00:17
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter han i søndags kørte over stregen som Danmarks første professionelle verdensmester i langdevejscykling i engelske Yorkshire, har 23-årige Mads Pedersen været på en fire etaper lang hæders-tur for at blive hyldet for den fornemme titel.

arrow Læs også: Dansk verdensmester udgår i første løb i regnbuetrøjen

Den sluttede på hans hjemmebane torsdag hen under aften med en guldfest i Tølløsehallen, hvor flere hundrede mennesker var mødt frem for at hylde den nykårede verdensmester.

Det var Mads Pedersens barndomsklub Holbæk Cykelsport, Tølløse Lokalforum og Holbæk Kommune, der stod bag arrangementet som Ole Hansen, formand for udvalget for kultur og fritid, bød velkommen til umiddelbart efter, at den unge verdensmester var klappet ind i hallen til tonerne fra Holbæk Gardens udgave af sangen Congratulations.

Fra scenen midt i hallen ønskede Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen blandt andet sidemanden Mads Pedersen velkommen hjem og gav udtryk for stor stolthed over cykelrytterens præstation.

Også Tølløse Lokalforums Flemming Sommer og Holbæk Cykelsports formand, Benny Stillhoff holdt taler for verdensmesteren, der efter at have fortalt et par anekdoter fra sin tid som meget ung rytter, satte sig velvilligt til rette ved det lille bord for at skrive massevis af autografer, mens han småsludrede med mange af de fremmødte.

- Det har været nogle lange dage, men at stå her ville jeg ikke have været foruden, sagde Tølløses verdensmester og høstede endnu et bragende bifald.

arrow Verdensmester betaler prisen for pandekagerne: Irriterer mig
05. oktober 2019 kl. 13:57 Opdateret: kl. 13:58
arrow Trek giver Mads Pedersen ny cykel med regnbuestriber
05. oktober 2019 kl. 08:13 Opdateret: kl. 08:14
arrow Mads Pedersen debuterer i VM-trøjen på lørdag
03. oktober 2019 kl. 21:58 Opdateret: kl. 08:13