21. september 2020
Troels Hansen kunne slet ikkesidde stille af spænding, da Danmark slog Frankrig - godt hjulpet af en japansk roligan.
Troels Hansen kunne slet ikkesidde stille af spænding, da Danmark slog Frankrig - godt hjulpet af en japansk roligan.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Håndboldboss fra Asnæs: Det var ikke til at sidde ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Håndboldboss fra Asnæs: Det var ikke til at sidde ned
Opdateret 06. december 2019 kl. 20:59
Lokalsport Nordvestnyt - 06. december 2019 kl. 17:46
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han var der som formand for Håndbold Region Øst, og så skal man jo helst være pæn og afdæmpet. Men det var altså morderligt svært, da Danmark slog Frankrig, for Troels Hansen fra Asnæs, der ikke bare er håndboldformand, men også håndboldelsker.

arrow Læs også: FAKTA: Danmarks spilletidspunkter i mellemrunden ved VM

- Det var helt fantastisk. Jeg kunne slet ikke sidde ned. Jeg var nødt til at gå op bagved, for jeg kunne ikke sidde ned, fortæller Troels Hansen kort efter Danmarks sejr over Frankrig.

- Det er unge spillere, der bare leverer. Det er godt på så mange måder. OL-kvalifikationen kan nu komme til Danmark, og selv om vi kun får et point med over, så er det et godt resultat med vores udgangspunkt, siger Troels Hansen.

Han havde spist med landsholdet torsdag aften, hvor han havde siddet med Louise Burgaard, Sarah Iversen og Kathrine Heindahl, og de tre spilleres optimisme smittede håndboldformanden.

- I går, da vi spiste, var de ikke i tvivl om, at de ville vinde. De sagde, at vi ville vinde, hvis vi bare kunne holde dem under 20 mål. Det var outstanding, fortæller Troels Hansen.

Han har været sammen med en række af landsholdets sponsorer, og det har været med til at give lidt mere stemning i Japan. De lokale gør ellers deres, og Troels Hansen morede sig kosteligt over en japaner i fuldt roliganudstyr, der skulle forsøge at synge »Der er et yndigt land« ud fra en japansk transskription. Men sponsorerne lod sig ifølge Troels Hansen også rive med.

- Vi har jublende glade sponsorer. De skal hjem i morgen tidligt, men det gør ikke noget lige nu, fortæller Troels Hansen.

Han skal også selv hjem fra Japan lørdag. Han kan se frem til en tur med afgang klokken 11 via Tokys og ankomst i København klokken 22. Med tidsforskellen giver det en rejsetid på 19 timer.

arrow Lettet stemning i den danske lejr
05. december 2019 kl. 15:16 Opdateret: kl. 15:16
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?