6. april 2020
Det blev en målrig affære, da Kalundborg og Svebølle sæsonstartede med 4-4 på Munkesø Stadion søndag. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Det blev en målrig affære, da Kalundborg og Svebølle sæsonstartede med 4-4 på Munkesø Stadion søndag. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velbesøgt målfest i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velbesøgt målfest i Kalundborg
Lokalsport Nordvestnyt - 18. august 2019 kl. 20:23
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nedrykkerne fra Kalundborg og oprykkerne fra Svebølle gav søndag hinanden og et talstærkt publikum en målrig og underholdende start på sæsonen i serie 2 med otte mål - og chancer til flere.

Den levende kamp endte 4-4, da hjemmeholdets dobbelte målscorer Emil Suhr i slutningen af dommerens meget lange overtid fik udlignet.

Hans udligning blev enden på en ganske underholdende serie 2-kamp, hvor der blev produceret chancer med jævne mellemrum i den stille regn på Munkesø Stadion.

Oprykkerne fra Svebølle, anført af spillende træner Jonas Thomsen, kom klart bedst fra start, og efter et lille kvarter fik Svebølle løn som fortjent, da Jeppe Simonsens hjørnespark endte et sted mellem Christian Sonbergs pandebrask og målmand Jakub Siwierskis næver og sejlede i mål til en naturlig Svebølle-føring.

Det var Svebølle, der fandt på mest offensivt, og efter et hjørnespark tog forsvarsspilleren Bethel Makumbu flot chancen i feltet og hamrede bolden i mål til 0-2.

Kalundborg, der noget overraskende havde den nu 48-årige tidligere spillende træner i Raklev, Morten Nielsen, med som forsvarets styrmand, virkede blottet for selvtillid efter de senere sæsoners nedtur.

Men træner Bo Sørensen og assistenten Thomas Carlsen fik tilsyneladende peppet spillerne op i pausen.

I hvert fald strøg indskiftede Sebastian Døj i anden halvlegs første minut mod baglinjen. Og hans indlæg sprang Emil Suhr smart over, så den tidligere divisionsspiller Kenni Pedersen kunne reducere.

Ikke længe efter viste veteranen Morten Nielsen, der i flere omgange tidligere har været i Kalundborg, sit store overblik, da han med en lang aflevering fandt Emil Suhr, der udlignede sikkert.

Kort efter Kalundborgs udligning blev Svebølle for alvor sendt til tælling kort tid, da Sonni Jensen headede Kalundborg i front på Emil Suhrs indlæg.

Svebølle virkede groggy, men kom tilbage i kampen, da Jonas Thomsens fine indlæg havnede i panden på angriber Nick Trier, der ikke levnede Jakub Siwierki en chance.

Selv om Siwierski, der stadigvæk har niveau til mere end serie 2, præsterede en ny stor redning fem minutter før tid, kunne han ikke stille noget op, da Svebølles Bethel Makumbu fulgte op og med sit andet mål sendte sit hold på sejrskurs.

Kalundborgs Frederik Paaske så meget slidt ud, men der var lige kræfter nok til at udfordre Svebølle-målmanden en sidste gang. Og i kampens døende sekunder var Emil Suhr så klar.