31. maj 2020
Fodbold. 2. division. Vanløse-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. 2. division. Vanløse-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanløse fik ram på Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanløse fik ram på Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 10. august 2019 kl. 15:41
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 20 kampe uden nederlag i danmarksserien i sidste sæson - og uafgjort mod Brønshøj i 2. divisionspremieren - måtte Holbæks fodboldmandskab lørdag for første gang i lang tid forlade en kamp i danmarksturneringen uden point. Lørdag vandt Vanløse på hjemmebane 2. divisionskampen mod Holbæk med 1-0, og dermed blev der sat en stopper for Holbæks klubrekord - der altså lyder på 21 liga-kampe uden nederlag.

Lørdagens enlige mål faldt allerede efter ni minutters spil, da Vanløse førte bolden frem fra eget forsvar og Asger Højmark udplacerede Mikkel Kvist i Holbæk-målet.

Holbæk-chancer var der ikke mange af i første halvleg, hvor Holbæk alt for ofte spillede for langsomt. Efter pausen var Holbæk mere udfordrende, men ingen af de få chancer, der primært tilfaldt Mikkel Jensen og Rasmus Suhr Petersen, bar frugt.

- Vi havde mindre energi end i kampen mod Brønshøj og vi så trætte ud. Vi spillede meget langsomt, det er svært at sige, hvad det skyldes. I anden halvleg havde vi et lidt bedre udtryk, men jeg sidder med fornemmelsen af, at vi spillede mod et hold, som organisatorisk er stærke og som det var svært at skabe chancer imod. De scorede på deres chance og vi fik ikke prikket den ind, konstaterede Holbæk-træner Lars Feist.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?