3. juli 2020
Fodbold. Skovshoved-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
Fodbold. Skovshoved-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Utilfredse med Holbæk-straffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Utilfredse med Holbæk-straffe
Lokalsport Nordvestnyt - 26. august 2019 kl. 10:32
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere Nordvest FC- og Holbæk-spiller Jonas Jakobsen var ligesom holdkammeraterne i Skovshoved frustreret over straffesparket, der førte til 2-2 i lørdagens 2. divisionskamp i fodbold mellem Skovshoved og Holbæk. Bolden blev sparket op på en Skovshoved-forsvarers arm, og dommer Esad Deronjic pegede derfor på straffesparkspletten.

arrow Læs også: Holbæk fik point med hjem fra Skovshoved

- Jeg synes, det var lidt hårdt. Jeg stod lige ved siden af, og den ramte godt nok hånden, men hvad skal han gøre, spurgte Jakobsen retorisk.

Midtbanespilleren var trods Holbæks udligning tilfreds med resultatet.

- Holbæk havde okay spil i første halvleg, hvor de sad på det. Så var vi bedre med i anden. Efter udligningen til 2-2 havde vi en dobbelt-udskiftning og forsøgte at slå lange bolde og Holbæk havde også et par okay chancer. Men set over hele kampen er det okay, selv om straffesparket ærgrer mig, sagde Jakobsen, der kom til Holbæk fra Mørkøv som ungdomsspiller.

Også Skovshoved-træner Claus Larsen harcelerede over straffesparket i anden halvleg.

- Når man fører 2-1 og får et rimelig hårdt dømt straffespark ... der er gået inflation i reglen om straffe. Lige inden var der en lignende situation i det andet felt, svarede Skovshoved-træneren på spørgsmålet om, hvorvidt han var tilfreds med 2-2.

Straffesparket blev overladt til brasilianske Gilberto Macena, der fik comeback for Holbæk i opgøret.

- Han mangler jo noget kampform, han har ikke spillet en kamp siden januar 2018. Men man kan se, at han er spil-intelligent. Hans indlæg bliver ikke bare spaket ind foran mål, de ligger lige hvor de skal, konstaterede Holbæk-træner Lars Feist.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?