12. maj 2021
Holbæks Ferdinand Bangsgaard blev skadet i en træningskamp i begyndelsen af februar. Foto: Mie Neel
Holbæks Ferdinand Bangsgaard blev skadet i en træningskamp i begyndelsen af februar. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Usikker fremtid for skadet anfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Usikker fremtid for skadet anfører
Lokalsport Nordvestnyt - 17. marts 2021 kl. 13:58
Af Brian Jensen

Holbæk-anfører Ferdinand Bangsgaard var savnet som midtbanemotor og indpisker for holdkammeraterne, da 2. divisionsholdet åbnede forårssæsonen med et 2-6 nederlag på udebane til B93. En knæskade fra en træningskamp holdt den 27-årige bænket og det er uvist, hvornår Bangsgaard, der er blandt de mest rutinerede på holdet, vender tilbage.

arrow Læs også: Skadet anfører om trænertjans: Fin mulighed

Bangsgaard er tidligere blevet opereret i det venstre knæ, og netop det gør det vanskeligt at stille en præcis diagnose.

- Fordi jeg er blevet opereret før forstyrrer det billederne fra MR-skanningen. Så det er svært at give en helt klar melding. Derfor skal jeg have nogle flere vurderinger, fortæller midtbanespilleren, der i løbet af denne og næste uge skal undersøges i Parken, på Bisbebjerg Hospital og på privathospitalet Hamlet.

- Man kan ikke se noget på menisken. Så måske er det ledbånd eller korsbånd, der er beskadiget eller revet over. Det er det, der er svært at se, fortæller Holbæk-spilleren.

Anføreren blev skadet i en træningskamp mod Slagelse i begyndelsen af februar. Skaden opstod, da Bangsgaard ved et hjørnespark headede bolden nedad og fik et slag på knæet, da han landede. Bangsgaard er med afstand den spiller i Holbæks 2. divisionstrup med flest førsteholdskampe, nemlig 172.

arrow Anfører er ude hele foråret
23. marts 2021 kl. 11:02 Opdateret: kl. 11:02
arrow Holbæk skal lappe midtbanen
19. marts 2021 kl. 16:43 Opdateret: kl. 16:29
arrow Skader og karantæne giver midtbanekvaler
08. marts 2021 kl. 15:14 Opdateret: kl. 15:14
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?