16. januar 2021
I februar holdt Nykøbing Sjælland Bokseklub 30-års jubilæumsstævne i Vig. Lørdag er der igen boksestævne i hallen.
I februar holdt Nykøbing Sjælland Bokseklub 30-års jubilæumsstævne i Vig. Lørdag er der igen boksestævne i hallen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uppercut i Vig-hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uppercut i Vig-hallen
Lokalsport Nordvestnyt - 04. december 2020 kl. 10:59
Af Anders Vestergaard

Mens både Kalundborg Amatør Bokseklub og Team Bredahl i Holbæk begrænser aktiviteterne under corona-restriktionerne, så svømmer Nykøbing Sjælland Bokseklub mod strømmen.

Bokseklubben er lørdag vært for et større boksestævne i Vig Kultur- & Idrætscenter, hvor der er ikke færre end 20 kampe på programmet.

Det er naturligvis med behørig respekt for myndighedernes restriktioner. Alle tilskuere får udleveret mundbind og skal sidde ned, med afstand til andre. Nykøbing Sjælland Bokseklubs træner, Kim Kenney Larsen, er ikke nervøs for afviklingen.

- Nej, jeg er ikke nervøs, det skal nok lykkes. Om vi så kun havde haft 10 kampe, så havde vi gennemført det, siger træneren og forklarer.

- Det er jo ikke en overskudsforretning, det er mere for boksernes skyld. Så må vi spare på noget andet, siger Kim Kenney Larsen, der forventer at kunne lukke mellem 50 og 60 tilskuere ind - og i øvrigt planlægger et stævne i slutningen af februar.

Der må i alt være 100 mennesker samlet i Vig-hallen og lørdag skal seks af klubbens egne boksere i ringen. De første 17 kampe er U15- og U17-kampe - og en enkelt U19-kamp. Stævnet, der begynder klokken 10, slutter med tre elitekampe.

For Nykøbing-bokserne Asbjørn Glisbo Jensen og Magnus B. Madsen giver lørdagens stævne mulighed for at teste niveauet, inden de en uge senere stiller op til DM i Nørresundby. Lørdag skal U15-bokseren Asbjørn Jensen møde Soyhan fra AK Falken og U17-bokseren Magnus Madsen står over for Lauris Kornerup fra Randers.

Kalundborg skulle have haft tre boksere i aktion i Vig. Ras Andersen var egentlig tilmeldt og manglede blot en læge-godkendelse, som alle boksere skal have.Men Andersens læge fik corona, og det er tvivlsomt om Kalundborg-bokseren når at få en anden.

Til gengæld kommer både Ali Hussein og Siri Dalsgaar i kamp. Hussein skal i U17-klassen møde Mohammed fra AK Falken, mens Siri Dalsgaard bokser den første af de tre elite-kampe. Hun skal møde Nanna Schlotfeldt Hansen fra SIK Fight. I slutningen af januar mødte de to hinanden ved boksestævnet i Kalundborg, hvor Dalsgaard med dommerstemmerne 5-0 fik revanche.

Hos to andre lokale bokseklubber hænger sandsækkene stille. Kalundborg Amatør Bokseklub har valgt at aflyse det årlige boksestævne i februar, og i Holbæk stopper Team Bredahl fællestræningen.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?