25. oktober 2020
Mehmet Tamer og det øvrige Holbæk United-mandskab kæmpede bravt, men også forgæves i fredagens hjemmekamp mod B.73, Slagelse. Foto: Thomas Olsen
Mehmet Tamer og det øvrige Holbæk United-mandskab kæmpede bravt, men også forgæves i fredagens hjemmekamp mod B.73, Slagelse. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: United udsat for bombardement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

United udsat for bombardement
Lokalsport Nordvestnyt - 25. september 2020 kl. 23:00
Af Anders Vestergaard

Defensivt leverede de på et fornuftigt niveau, men angrebsmæssigt gik det helt galt, da Holbæk Uniteds sejrsløse bundhold fredag aften tabte med 0-4 til B.73 fra Slagelse på hjemmebanen i Tuse.

Holbæk Uniteds gameplan var at stå lavt og så vente på omstillingsmuligheder.

Første del af planen gik ganske fint med keeper Serkan Agzigüzel og forsvarsspillerne Steffen Donnerborg og Muhammed Türkoglu som de velspillende og centrale personer. Men Slagelse-mandskabet viste sig at være rigtig godt spillende med et tungt pres fra starten af kampen.

- Vi blev nærmest bombarderet gennem det meste af kampen. Defensivt var vi godt med og kom i vejen for en masse. Men offensivt nåede vi nok kun op på serie 4-niveau, måtte Holbæk Uniteds spillede træner Meh­met Tomak erkende straks efter kampen.

Holbæk United klarde nogenlunde frisag i det første kvarter, men oven på en 10 minutters udvisning til hjemmeholdet, kom B.73 foran.

Men hjemmeholdet kæmpede bravt defensivt og kunne gå til pause med et efterslæb på et enkelt mål.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg, og igen var Holbæk Uniteds forsvarspil forbilledligt, trods gæsterne tiltagende belejring.

Men godt midtvejs måtte hjemmeholdet se Slagelse-mandskabet score til 0-2, og i den sidste del af kampen slap kræfterne efterhånden op hos United-mandskab, der måtte indkassere yderligere to mål inden slutfløjtet på kunstgræsset i Tuse.

Holbæk United bunder serie 1-tabellen med to point i de syv kampe.

United spiller næste gang 1. oktober mod Herfølge.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?