25. februar 2020
Serie 1. Holbæk United-Vordingborg. Foto: Brian Jensen
Serie 1. Holbæk United-Vordingborg. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: United slap væk fra sidstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

United slap væk fra sidstepladsen
Opdateret 07. oktober 2018 kl. 19:46
Lokalsport Nordvestnyt - 07. oktober 2018 kl. 19:35
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk United blev en times tid før kickoff sendt ned på sidstepladsen i fodboldens serie 1, da Kalundborg sikrede sig et point med 0-0 mod Skælskør. Men søndag eftermiddag lykkedes det bundholdet fra Holbæk at sikre sig 1-1 mod Vordingborg, og dermed hoppede oprykkerne tilbage til positionen som næstsidst i tabellen.

Gæsterne fra Vordingborg chokstartede på kunstgræsset i Tuse og bragte sig i front allerede i kampens andet minut. da den lynhurtige angriber Michael Olsen rundede den fremstormende United-målmand Muhammed Türkoglu og scorede i tomt mål. Hjemmeholdet brugte den næste halve time på at slide sig tilbage i opgøret, og det lykkedes, da Youssef Al-Baldawi 10 minutter før pausen sendte et hårdt skud i nettet i et kontra-angreb.

I anden halvleg var der længere mellem målchancerne, og størstedelen af dem tilfaldt Vordingborg. Faktisk fik gæsterne annulleret tre mål - to af dem i anden halvlegs sidste seks minutter - for frispark, hånd på bolden og en temmelig uforståelig offside, efter at Vordingborg i tillægstiden fulgte op på en redning og sendte bolden i nettet. På den baggrund var der tilfredshed hos Holbæk United, der oven i købet måtte undvære både træner Turgay Keskin og angriberen Fazil Keskin.

- 1-1 er et fair resultat. Ud fra kampens chancer skal vi være glade for et point. Men det udviklede sig til hård fight til sidst, sagde Holbæk United-anfører Mehmet Tomak.