10. maj 2021
Mehmet Tomk udlignede til 1-1 for Holbæk United, da han sendte et frispark fra 30 meter i mål. Foto: Thomas Olsen
Mehmet Tomk udlignede til 1-1 for Holbæk United, da han sendte et frispark fra 30 meter i mål. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: United fik styr på defensiven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

United fik styr på defensiven
Lokalsport Nordvestnyt - 11. april 2021 kl. 14:24
Af Christian Dahl

I sidste weekend lukkede Holbæk United fire mål ind i en træningskamp mod TFC Odsherred. Derfor var ugens opgave at få styr på defensiven. Og den del lykkedes i lørdagens træningskamp, hvor holdet dog måtte nøjes med 1-1 mod Undløse fra serie 2.

- Det så meget bedre ud defensivt. Det e rbare ærgerligt, vi ikke kan få offensiven og defensiven til at fungere samtidig, siger Holbæk Uniteds spillende træner Mehmet Tomak.

Han manglede tre af de bærende offensive kræfter, så Samir Rexha var den eneste i angrebet, der har spillet alle træningskampe. Fead Rama, Erdogan Aslan og Rashad Hamadi manglede alle, og det kunne ses.

- Vi får ikke taget de rigtige løb, og spillerne havde svært ved helt at sætte sig ind i den måde, vi gerne vil spille på, siger Mehmet Tomak.

Begge mål faldt midt i første halvleg. det 27. minut kunne Jonas Mølnitz heade Undløse foran efter et indlæg, og fem minutter senere udlignede Mehmet Tomak på lidt af en specialitet, da han sendte bolden i mål fra 30 meter på et frispark.

Og selv om angrebet ikke kastede mange chancer af sig, kan træneren godt se positive træk ved spillet.

- Det var rigtigt fint spil med højt tempo og god boldomgang, men vi skaber ikke særligt mange chancer. Vi er ikke effektive offensivt. Det var god fodbold, emn uden store chancer, siger Mehmet Tomak.

Han erkender samtidig, at det var Undløse, der var tættest på at tage sejren.

- De var gode på omstillinger og brænder nogle store chancer. Især de sidste 20 minutter er de farlige, fortæller Mehmet Tomak.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?