10. august 2020
Joakim Pedersen skifter kvalifikationsrækken ud med 3. division. Foto: Peter Andersen
Joakim Pedersen skifter kvalifikationsrækken ud med 3. division. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung topscorer skifter til DTH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung topscorer skifter til DTH
Lokalsport Nordvestnyt - 21. juli 2020 kl. 12:03
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Joakim Pedersen skifter i den kommende sæson kvalifikationsrække-holdet Lø-ve-Høng ud med 3. divisionsklubben Dianalund/Tersløse. Det oplyser DTH på sin Facebook-side.

19-årige Joakim Pedersen var ofte øverst på listen over Løve-Høng-scoringer i den forgangne sæson, hvor det blev til en fjerdeplads i kvalifikationsrækken. Han har i de seneste måneder trænet med i 3. divisionsklubben og nu munder det ud i et klubskifte. På DTH's Facebookside beskrives Pedersen som en overordentlig spændende spiller, der intuitivt vælger de rigtige løsninger og har et godt skud med et eksplosivt aftræk.

Pedersen kommer til 3. divisionsklubben sammen med målmanden Ulrik Klingenberg, der tidligere på året annoncerede sit skifte. DTH's nye træner, Per Berg, ser frem til at få den unge Joakim Pedersen i truppen.

- Jeg ser frem til at arbejde med Joakim. Han er præcis den type spiller, vi gerne vil tiltrække i DTH. Unge lokale spillere, der gerne vil prøve sig af på divisionsniveau i et godt og stærkt træningsmiljø. Joakim har, på den korte tid han har været i klubben, vist sig som en træningsvillig spiller med et stort potentiale. som jeg tror vi kan forløse og udvikle yderligere. Joakim har nogle klare kompetencer i angrebsspillet, som vi vil få stor gavn af i den kommende sæson, lyder det fra træneren.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?