11. august 2020
Tore Babalola Andersson scorede til 2-0 for Undløse.
Tore Babalola Andersson scorede til 2-0 for Undløse.
Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Undløses pokaleventyr fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undløses pokaleventyr fortsætter
Lokalsport Nordvestnyt - 01. juli 2020 kl. 16:18
Af Jeppe Krarup-Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter i sidste uge at have slået sjællandsserie-holdet Ringsted ud var Undløse tirsdag klar til en ny succes i pokalen. Denne gang gik det ud over Såby, som blev slået 3-2 efter en målløs første halvleg.

Første halvleg blev en målløs en af slagsen, men tidligt i anden halvleg scorede Undløses Benjamin Jensen til 1-0, og kort tid efter udbyggede Tore Andersson føringen til 2-0. Det lignede en lukket kamp, da Hermon Amauel med tyve minutter igen scorede til 3-0.

Efter 78 minutter reducerede gæsterne dog til 3-1, og efter 85 minutter reducerede de yderligere til 3-2, hvilket bragte spænding til de sidste minutter af kampen. Mere blev det dog ikke til, og Undløse kunne derfor glæde sig over at have sikret sig adgang til endnu en runde af Sydbank Pokalen.

- De sidste 10 minutter bliver lidt hektiske, men det skal ikke ødelægge billedet af, at vi spiller en rigtig flot kamp, hvor vi står rigtig godt på banen. Vi er stolte af at være nået så langt i turneringen. Nu er det efterhånden mange af de højere rangerede hold tilbage i turneringen, så vi håber på, at det betyder, vi kan blive testet mod nogle gode hold og spille nogle hjemmekampe, lød det fra Undløse-træner Tommy Gotfredsen.

Kampens målscorere

48. minut 1-0: Benjamin Jensen, 52. minut 2-0: Tore Andersson, 70. minut 3-0: Hermon Amauel, 78. minut 3-1, 85. minut 3-2.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?