27. maj 2020
Træner Tommy Godtfredsen førte lørdag Undløse til sejr ude mod Storebælt, og dermed sikrede holdet sig endnu en sæson i serie 2.
Træner Tommy Godtfredsen førte lørdag Undløse til sejr ude mod Storebælt, og dermed sikrede holdet sig endnu en sæson i serie 2.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Undløse og Årby reddede sig lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undløse og Årby reddede sig lørdag
Lokalsport Nordvestnyt - 26. maj 2019 kl. 15:13
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Undløse i serie 2 og Årby i serie 3 sikrede sig lørdag endnu en sæson i samme række.

Undløse vandt ude 2-1 over Storebælt og overtager dermed tredjepladsen i puljen. Med tre kampe tilbage kan de dog ikke nå den oprykningsgivende andenplads, mens de teoretisk stadig kan indhentes af Vemmelev, der på ottendepladsen har otte point op til Undløse.

I værste fald rykker de to dårligste ottere i de fire serie 2-puljer ned, men med 32 point har Undløse sikret sig, da hverken BSF i pulje 2 eller Havdrup i pulje 3 kan nå så mange point, så kan Undløse ikke længere rykke ned.

Jonas Christensen blev matchvinder i kampen mod Storebælt, da han i det 62. minut scorede til 1-2. Thomas Søgaard havde i det 18. minut scoret til 0-1, mens Kim Dundar minuttet efter udlignede for hjemmeholdet.

Årby redder sig i serie 3
Også Årby i serie 3 pulje 7 klarede lørdag frisag.

Det skete, da de hjemme spillede 2-2 mod Ejby. Stillinge tabte nemlig samtidig til Svebølle, og dermed kan Årby ikke slutte dårligere end nummer ni, og med 27 point er de sikre på ikke at være blandt de to dårligste niere, som i værste fald rykker ned.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?