1. oktober 2020
Tore Babalola Andersson og Undløse kunne ikke stille noget op i mod BSF, som vandt tirsdagens pokalkamp med 3-0.
Tore Babalola Andersson og Undløse kunne ikke stille noget op i mod BSF, som vandt tirsdagens pokalkamp med 3-0.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Undløse løb forgæves mod Ballerup-Skovlunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undløse løb forgæves mod Ballerup-Skovlunde
Lokalsport Nordvestnyt - 12. august 2020 kl. 12:02
Af Anders Vestergaard

De har ellers prøvet det før, da danmarksserieholdet fra Roskilde KFUM blev sendt ud af pokalturneringen efter straffespark. Det var i maj 2018.

Men selv om Undløse i fodboldens serie 2 også i denne sæsons pokalturnering har slået et højere rangeret hold ud med sejren over Vallensbæk fra serie 1, var overmagten alligevel for stor, da danmarksserieholdet BSF, Ballerup-Skovlunde Fodbold, var på besøg på Undløse Stadion og vandt sikkert med 0-3 tirsdag aften.

- Det kunne der ikke sættes en finger på. De var sindssygt gode, tog det seriøst og mødte op med stort set det samme hold. som blev nummer tre i danmarksserien i sidste sæson, lød det anerkendende fra Undløses cheftræner Tommy Gotfredsen.

Bortset fra, at han måtte se en af sine spillere blive skadet, var træneren fint tilfreds med forløbet af kampen, når en Undløse-sejr nu alligevel ikke lige lå i luften.

- Det var en rigtig god omgang træning og vi mødte et pres, som vi aldrig selv ville kunne sætte op. Spillerne kæmpede røven ud af bukserne, og vi gjorde det svært for dem med en masse hårde løb, roste Undløses træner.

Han kaldte BSF's første scoring efter en halv time for et kludemål, hvor gæsternes angriber lidt heldigt fik tacklet sig gennem feltet til scoring.

Undløse-spillerne fik løbet nogle meter, men var ifølge træneren aldrig spillet tynde, og et par halve Undløse-chancer blev det trods alt til undervejs.

Men BSF viste sig stærke på dødbolde, og gæsterne på det velbesøgte Undløse Stadion, hvor omkring 150 mennesker var mødt frem, kom også foran med 0-2 i starten af anden halvleg efter et hjørnespark.

Og i BSF's tiltagende pres blev det også 0-3 efter en ripost med godt et kvarter tilbage.

Ikke mere pokalfodbold til Undløse i denne omgang, men en god omgang effektiv træning er værd at tage med, inden serie 2-holdet sæsonstarter lørdag på udebane mod Såby Fodbold.

- Der er især mange hold fra Roskilde og omegn, som vi ikke kender så meget til endnu, så det er svært at vide, hvor vi står, men en plads i top seks skulle vi gerne nå, lyder den forsigtige målsætning for Undløses serie 2-mandskab inden sæsonstarten.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?