26. maj 2020
Holbæk United kunne ikke holde niveauet, da Fazil Keskin røg ud i 10 minutter.
Holbæk United kunne ikke holde niveauet, da Fazil Keskin røg ud i 10 minutter.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Undertal knækkede United

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undertal knækkede United
Lokalsport Nordvestnyt - 21. september 2019 kl. 15:32
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk United havde fat i en overraskelse, men endte lørdag med at tabe 5-2 ude til topholdet Vallensbæk i fodboldens serie 1.

Men det var Holbæk United, der lagde bedst ud i en første halvleg uden mange store chancer. Og i det 13. minut bragte MAhmoud Rakha United foran på et langskud, der gik i mål via undersiden af overliggeren.

14 minutter senere, ramte Fazil Keskin stolpen, men dommeren valgte at dømme offside i situationen og give Keskin en advarsel for at afslutte, efter han havde fløjtet. Og under to minutter inde i udvisningen udlignede hjemmeholdets Emil Skovbo Nielsen på et langskud.

Tre minutter før pausen blev det 2-1 til hjemmeholdet, da Holbæk Uniteds Mehmet Tamer faldt, så han ikke fik afvist en ellers ufarlig bold på kanten af feltet. I stedet blev Emil Raavig helt fri og scorede sikkert.

Anden halvleg startede med et par meget store chancer til hjemmeholdet, men da hjemmeholdet blev ramt af en advarsel, fik Holbæk United i stedet sat en række gode angreb sammen - dog uden for alvor at have farlige afslutninger. Men i kampens 73. minut blev den reelt lukket. United var i angreb, men på et forbilledligt kontraangreb med meget hurtig boldomgang fik hjemmeholdet helt splittet forsvaret, og Philip Vallentin kunne gøre det til 3-1.

Så lignede Holbæk United pludseligt et modløst bundhold, og i det 81. minut blev det 4-1, da et langskud fra Emil Skovbo Nielsen tog indersiden af stolpen, og Emil Raavig sparkede returen ind.

Tre minutter blev det 5-1 ved Philip Vallentin på en friløber, hvor Holbæk United følte sig snydt for et frispark midt på banen.

I overtiden reducerede Holbæk United til slutresultatet Mikail Yildiz efter flot et-to-opspil med Ahmet Özgen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?