27. maj 2020
Sporten. Vig. Fodbol, danmarksserien. Odsherred-KFUM. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Sporten. Vig. Fodbol, danmarksserien. Odsherred-KFUM. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underholdende uafgjort mellem Odsherred og KFUM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underholdende uafgjort mellem Odsherred og KFUM
Opdateret 16. september 2018 kl. 18:28
Lokalsport Nordvestnyt - 16. september 2018 kl. 17:34
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TFC Odsherred og Roskilde KFUM leverede en ganske underholdende og uforudsigelig affære, da de to danmarksseriehold søndag spillede 2-2 ved Vig Idrætscenter. Værterne fra Odsherred fik udlignet to gange, først på frispark og senere på straffespark, og efter opgøret var der i begge lejre tilfredshed over resultatet.

Fem minutter før pausefløjtet bragte Emil Ølvang gæsterne fra KFUM i front. Alligevel lykkedes det for værterne at udligne i første halvleg, da anfører Alexander Dige bragede et frispark op i krogen fra lang afstand.

I anden halvleg fortsatte det med intensitet og angreb, der bølgede frem og tilbage. Micki Kold Nagel scorede til 1-2 efter et hjørnespark og få minutter senere kunne Dige igen udligne - denne gang på et straffespark efter hånd på bolden i KFUM-feltet.

- 2-2 er fair nok, vi havde de største chancer og KFUM havde det meste af spillet, opsummerede Odsherred-træner Erdogan Aslan, og heller ikke KFUM-træner Stefan Håkansson var utilfreds med et enkelt point.

- Vi skal nok være tilfredse med uafgjort, det er slet ikke så dumt. Men ærgerligt at smide føringen to gange, sagde han.

Med det ene point er Odsherred på andenpladsen, et point foran KFUM på fjerdepladsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?