28. september 2020
Områdets to højest rangerede fodboldhold, Tuse og Holbæk, spillede 0-0 i tirsdagens træningskamp på Tuses nye kunstgræsbane. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Områdets to højest rangerede fodboldhold, Tuse og Holbæk, spillede 0-0 i tirsdagens træningskamp på Tuses nye kunstgræsbane. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand eneste målscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand eneste målscorer
Lokalsport Nordvestnyt - 11. august 2020 kl. 22:38
Af Anders Vestergaard

Indtil videre er formanden for Holbæk Kommunes kultur- og fritidsudvalg, Ole Hansen, den eneste målscorer på Tuses nye kunstgræsbane, som blev indviet tirsdag aften.

Som optakt til træningskampen mellem Tuses sjællandsseriehold og naboerne fra Holbæk i 2. division, scorede Hansen usvigeligt sikkert uden chance for Tuse IF's formand Anders Bo Hansen, der kortvarigt passede målet.

Og det blev altså den eneste scoring på den lune sommeraften, hvor op mod 200 mennesker efterfølgende så det nordvestsjællandske hjørnes to højest rangerede fodboldhold spille 0-0 på det helt nye og ganske indbydende kunstgræs.

Specielt i første halvleg var det Holbæks divisionshold, der havde bolden meget, men uden at få det nødvendige flow i angrebsspillet. Ikke mindst fordi Tuses hjemmehold lykkedes godt med at lægge et slidsomt pres langt fremme på banen.

Holbækkerne spillede sig til at par muligheder, mens Tuse først i starten af anden halvleg havde første forsøg på mål med Lasse Frendrups frispark.

I anden halvleg spillede holbækkerne sig i højere grad ud af Tuse jerngreb, og så begyndte chancerne at komme på stribe. Men i Tuse-målet stod indskiftede Kasper Gettermann fremragende og tog sig blandt andet af helt åbne afslutninger fra Alexander Stroustrup, Nikolaj Frandsen og Mikkel Jensen.

Og indskiftede Nikolaj Frandsen havde en ny mulighed ikke længe efter, men hans afslutning sneg sig forbi modsatte stolpe og udstillede i nogen grad holbækkernes aktuelle scoringsproblemer.

Og kort før tid var Tuses Frederik Thor meget tæt på at score det første regulære mål på kunstgræsset, men på akrobatisk vis nåede Mads Bobejerg Larsen at verfe bolden til et ufrugtbart hjørnespark.

Så altså - bortset fra udvalgsformandens scoring - foreløbig nul mål på Tuses nye kunstgræsbane.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?