5. marts 2021
Holbæks tophold i serie 1 spiller i aften topopgør på udebane mod Herfølge. Foto: Per Christensen
Holbæks tophold i serie 1 spiller i aften topopgør på udebane mod Herfølge. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udfordringer på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udfordringer på stribe
Lokalsport Nordvestnyt - 22. oktober 2020 kl. 11:29
Af Anders Vestergaard

De er ubesejret efter ni kampe og er blot gået glip af to point i nulløsningen på udebane mod Raklev midt i september.

Men torsdag aften tager Holbæks andethold i fodboldens serie 1 hul på et par udfordrende uger, når holdet først spiller topopgør på udebane mod Herfølge på tredjepladsen, godt en uge senere skal op imod Svebølle på andenpladsen og bare fem dage senere møder B73, Slagelse, der ligger på fjerdepladsen.

Lutter topopgør, der for alvor kan give et fingerpeg om mulighederne for den eftertragtede oprykning til Holbæks divisionsreserver.

Før aftenforestilling mod Herfølge BK, der fungerer som en slags tredjehold til HB Køge i 1. division, har holbækkerne et forspring på fem point ned til torsdagens modstander - og har oven i købet spillet en kamp færre, fordi sidste uges lokalopgør mod Holbæk Uniteds bundhold måtte aflyses.

Fårevejle klar favorit
Fredag aften er Fårevejle på femtepladsen store favoritter i det lokale opgør på udebane i Tuse mod Holbæk Uniteds bundhold, der op til sidste uges lokalopgør mod Holbæks tophold måtte melde afbud på grund af spillermangel. I seneste spille­runde kom Fårevejle tilbage på vindersporet med hjemmesejren over Benløse efter at have fået én over nakken ugen før af Hvalsø, der vandt med 2-7 i Fårevejle.

- Det var en vigtig sejr efter nederlaget til Hvalsø. Så det var fedt at komme tilbage, sagde Fårevejle-træner Morten Nielsen.

Han har til kampen mod Holbæk United igen Metkel Keleta Awalom til rådighed. Den løbestærke midtbanespiller har været ude i de seneste to kampe.

- Nu skal vi bare være klar og finde det rette spændingsniveau mod Holbæk United, siger Fårevejle-træneren.

Med sejren på 2-1 over Benløse holder Fårevejle sig godt med i slipstrømmen på topholdene med blot et enkelt point op til Herfølge på tredjepladsen.

Raklev søger oprejsning
Også Raklev holder sig godt til i den bedste halvdel, selv om Steen Nissens unge mandskab senest løb ind i sæsonens første nederlag, da B73 fra Slagelse vandt på egen bane med 4-1.

Fredag aften skal Raklev forsøge at komme tilbage i vanlig gænge, når Suså fra bunden tager imod.

Hjemmeholdet har blot vundet en enkelt kamp i denne sæson og ligger på den øverste af de tre nedrykningspladser.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?