10. april 2021
Tuse i røde trøjer vandt lørdag 4-0 i en træningskamp over Svebølle i grønne trøjer.
gallery icon

Se billedserie

Tuse i røde trøjer vandt lørdag 4-0 i en træningskamp over Svebølle i grønne trøjer.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse vandt testkamp over Svebølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse vandt testkamp over Svebølle
Lokalsport Nordvestnyt - 03. april 2021 kl. 13:21
Af Christian Dahl

Spillet midt på banen var egentlig ganske lige, da Tuse fra midten af sjællandsserien lørdag formiddag krydsede klinger med Svebølle fra toppen af serie 1 i en træningskamp på kunstgræs i Tuse.

Men i de afgørende situationer var Tuse skarpere end Svebølle, og uden egentlig at køre modstanderen over, vandt Tuse en klar sejr på 4-0 efter 3-0 ved pausen.

Det var Tuse, der kom til de fleste og de største chancer, og i det 28. minut gav det pote med en scoring af Lasse Frendrup til 1-0. Målet blev sat ind på et langskud langt ude fra venstre angrebsside, og via den fjerne stolpe gik bolden i mål.

Blot to minutter senere blev det 2-0. August Mogensen fik en friløber fra midten af banen, men hans skd ramte stolpen. Nytilkomne Christian Madsen sendte dog returbolden i mål.

Kort før pausen lykkedes det dog for August Mogensen at komme på tavlen, da han gjorde det til 3-0 efter lidt tilfældigheder.

Anden halvleg startede ganske lige, men den sidste halve time blev Tuses overtag tydeligt, og de skabte en række gode muligheder. Det blev dog ved en scoring efter pausen, da Frederik Ruhr i det 74. minut scorede til slutresultatet 4-0.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?