20. oktober 2019
Tuses Nicolai Gylling Olsen scorede sejrsmålet i sjællandsserieholdets 2-1 sejr over NFB. Foto: Anders Vestergaard
Tuses Nicolai Gylling Olsen scorede sejrsmålet i sjællandsserieholdets 2-1 sejr over NFB. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse tog alle tre point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse tog alle tre point
Lokalsport Nordvestnyt - 05. oktober 2019 kl. 18:04
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lykkedes lørdag for sjællandsserieholdet Tuse at vende kampbilledet, da fodboldmandskabet fra NFB - Nordfalstes Bold Klub - var på besøg. Gæsterne spillede en solid første halvleg og gik til pause med føring på et enkelt mål, men efter pausen fik Tuse slidt sig tilbage i opgøret og kunne ved slutfløjtet fejre en sejr på 2-1.

NFB bragte sig i front efter et kvarter, da angriberen Kenneth Stampe i feltet modtog bolden med ryggen til mål og drejede rundt og scorede. Fem minutter senere blev Tuse reduceret til 10 mand i 10 minutter, og det ødelagde lidt af hjemmeholdets rytme. Tuse havde adskillige chancer i første halvleg for at få udlignet, men gæsterne var også tæt på at øge føringen - blandt andet med en afslutning, som Tuse-keeper Kasper Gettermann fik vippet op på overliggeren.

Midt i anden halvleg fik Frederik Thor udlignet med et fladt og velplaceret spark, og syv minutter senere blev unge Nicolai Gylling Olsen matchvinder, da han bragede et langskud ind bag NFB-målmanden.

- Det var dygtige til at straffe os på lange bolde i første halvleg, men overordnet set var det fortjent at vi vandt, sagde den unge målscorer Nicolai Gylling Olsen.