25. maj 2020
Tuses Nicolai Gylling Olsen scorede sejrsmålet i sjællandsserieholdets 2-1 sejr over NFB. Foto: Anders Vestergaard
Tuses Nicolai Gylling Olsen scorede sejrsmålet i sjællandsserieholdets 2-1 sejr over NFB. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse tog alle tre point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse tog alle tre point
Lokalsport Nordvestnyt - 05. oktober 2019 kl. 18:04
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lykkedes lørdag for sjællandsserieholdet Tuse at vende kampbilledet, da fodboldmandskabet fra NFB - Nordfalstes Bold Klub - var på besøg. Gæsterne spillede en solid første halvleg og gik til pause med føring på et enkelt mål, men efter pausen fik Tuse slidt sig tilbage i opgøret og kunne ved slutfløjtet fejre en sejr på 2-1.

NFB bragte sig i front efter et kvarter, da angriberen Kenneth Stampe i feltet modtog bolden med ryggen til mål og drejede rundt og scorede. Fem minutter senere blev Tuse reduceret til 10 mand i 10 minutter, og det ødelagde lidt af hjemmeholdets rytme. Tuse havde adskillige chancer i første halvleg for at få udlignet, men gæsterne var også tæt på at øge føringen - blandt andet med en afslutning, som Tuse-keeper Kasper Gettermann fik vippet op på overliggeren.

Midt i anden halvleg fik Frederik Thor udlignet med et fladt og velplaceret spark, og syv minutter senere blev unge Nicolai Gylling Olsen matchvinder, da han bragede et langskud ind bag NFB-målmanden.

- Det var dygtige til at straffe os på lange bolde i første halvleg, men overordnet set var det fortjent at vi vandt, sagde den unge målscorer Nicolai Gylling Olsen.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?