20. juni 2021
Tuse-angriber Mikkel Larsen scorede i den seneste træningskamp mod sjællandsserie-kollegerne fra Hundested i sidste weekend. Foto: Per Christensen
Tuse-angriber Mikkel Larsen scorede i den seneste træningskamp mod sjællandsserie-kollegerne fra Hundested i sidste weekend. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse starter med ekstra vigtige kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Tuse starter med ekstra vigtige kampe
Lokalsport Nordvestnyt - 15. april 2021 kl. 14:49
Af Anders Vestergaard

De ligger i en gråzone og skal måske bruge en sejr for at være sikker på at komme med i det oprykningsspil, som fløjtes i gang, når de sidste kampe i efterårets afbrudte sæson er spillet.

arrow Læs også: Solrød knuste Tuse med 5-0

Men selv om forberedelserne til sæsonen har været kort og markant anderledes på grund af forskellige corona-restriktioner, føler cheftræner for Tuse i fodboldens sjællandsserie, Freddy Andersen, at hans trup er, hvor den skal være op til lørdag eftermiddags sæsonstart på hjemmebane mod Solrød, der ligger nummer to med tre point op til Ringsteds tophold.

- Træningskampene har vist en opadgående kurve, vi har spillet godt og har undgået skader. Det hænger jo sammen, siger Tuses cheftræner, der erkender, at der har været mange ting at skulle forholde sig til i en anderledes optakt, hvor for eksempel doseringen af den rette træning har skullet tænkes grundigt igennem.

Og den gennemrutinerede træner har prioriteret at få alle mand klar, selv om formen måske kun er på 85 procent på nuværende tidspunkt.

- Hellere det end at tre-fire spillere bliver skadet og resten er på 100 procent, siger Freddy Andersen, inden lørdagens møde med Solrød, der er sikker på at komme med i oprykningsspillet og dermed kommer med et andet udgangspunkt end Tuse, der skal ud og slås om pladsen i det gode selskab.

Tuse har med 19 point tre mere end Haslev, som aktuelt ligger lige under stregen, der adskiller holdene i op- og nedrykningsspillet.

Hvis ikke før bliver det hele afklaret i Tuses følgende kamp på udebane mod netop Haslev.

Altså to meget vigtige kampe i sjællandsserieholdets sæsonstart.

- vi satser selvfølgelig 100 procent på at komme med i oprykningsspillet, og vi mener også, at vi hører til blandt de syv bedste hold. Og hvis vi skal gøre os håb om spille med om en af oprykningspladserne, skal vi hente tre point allerede mod Solrød, siger Fredddy Andersen, der ikke har set lørdagens modstander spille, men har fået efterretninger, der tyder på et fremadrettet hold, der scorer mange mål.

Tuse stiller op med samme trup, som i den seneste træningskamp kørte sjællandsserie-kollegerne fra Hundested over med en storsejr på 8-1.

Trænerteamet har grovskitsen til Tuses startopstilling klar, men der er alligevel stadig lidt tvivl om bemandingen på et par pladser.

Dén vil formentlig forsvinde ved torsdagens afsluttende træning.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?