21. oktober 2021
Tuses Frederik Thor har netop scoret til 1-0 i Tuses 4-0-sejr over Maribo.
Tuses Frederik Thor har netop scoret til 1-0 i Tuses 4-0-sejr over Maribo.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse pligtsejrede uden at imponere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse pligtsejrede uden at imponere
Lokalsport Nordvestnyt - 25. september 2021 kl. 17:35
Af Christian Dahl

Der var tydelig klasseforskel på Tuse og Maribo, da de lørdag mødtes i mændenes sjællandsserie i fodbold i Tuse.

Tuse havde bare store problemer med at udnytte det, selv om holdet endte med at vinde 4-0.

Især i første halvleg var det slemt. Maribo var næsten ikke over midterlinjen og var på ingen måde en trussel mod Tuse. Men hjemmeholdet formåede ikke at skabe store chancer.

Jesper Halling headede lige på målmanden i det 14. minut, og Lasse Frendrup sendte i det 22. minut et fladt langskud af sted, som via målmanden ramte stolpen, inden målmanden greb bolden.

Men der var langt imellem snapsene. Tuse blev trukket ned i Maribos tempo, og der var ingen fart i bolden og ingen løb for boldholder.

Omvendt fik Maribo tilkæmpet sig et enkelt hjørnespark, og her var Tuse nær kommet bagud på et kvalificeret hovedstød, som målmand Magnus Christoffersen dog klarede med en god redning.

Efter 0-0 ved pausen sendte Tuse Frederik Thor på banen som højre kant i stedet for Tenojan Kanapathipilai, og han gjorde en forskel.

Tuse havde et hav af hjørnespark i anden halvleg, og i det 54. minut kom holdet foran efter netop et hjørnespark.

Tuse valgte den korte variant, og Daniel Skovs hårde afslutning udefra endte hos Frederik Thor, der foran mål dirigerede den ind til 1-0.

Forinden havde Lasse Frendrup ramt stolpen fra cirka nul grader, og Tuse var langt mere velspillende i anden halvleg.

Føringsmålet fik ikke Maribo til at ændre deres defensive tilgang til kampen, men nu var posen åbnet.

I det 67. minut ramte Frederik Thor undersiden af overliggeren med et godt langskud, og tre minutter efter kom scoringen til 2-0.

Jesper Halling satte Frederik Thor sublimt op med en dyb stikning centralt. Alene med målmanden i højre side af straffesparksfeltet viste Frederik Thor godt overblik, da han valgte at sende bolden på tværs til Nicolai Gylling Olsen, som kunne score i tomt mål.

Så gik det stærkt.
To minutter efter var Nicolai Gylling Olsen i oplæggerens rolle, da han sendte et indlæg til Jesper Halling, der headede bolden ind til 3-0.

Det knækkede Maribo, men fik også Tuse til at sløse med de defensive opgaver.

I det 76. minut sejlede Tuses forsvar, og Maribo havde flere gode skudchancer, inden Oliver Frederik Jensen skød forbi mål.

Og fire minutter senere blev det i stedet 4-0, da Jesper Halling halvliggende firsttimede på et indlæg og gjorde det til slutresultatet 4-0.

Efter scoringen til 2-0 foregik det meste af spillet i og omkring Maribos straffesparksfelt, og Tuse kunne let have scoret mere.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?