23. september 2020
Tuses Jack Lin i akrobatisk stil i sidste weekends storsejr over bundholdet Køge. Fredag aften møder Tuse endnu et bundhold, når holdet står over for Herlufsholm. Foto: Per Christensen
Tuses Jack Lin i akrobatisk stil i sidste weekends storsejr over bundholdet Køge. Fredag aften møder Tuse endnu et bundhold, når holdet står over for Herlufsholm. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse jagter tredje sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse jagter tredje sejr i træk
Lokalsport Nordvestnyt - 11. september 2020 kl. 15:13
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tuse var lidt på hælene og tabte sæsonens to første opgør i sjællandsserien i fodbold. Men holdet har rejst sig og vundet de to seneste opgør - først på udebane med 4-2 over LUIF og senest med en storsejr på 5-1 over Køge BK.

Det bør give optimisme inden fredagens aftenopgør, hvor Tuse skal på besøg hos Herlufsholm. Sydsjællænderne har på stribe tabt til Væggerløse, Solrød, Haslev og Næstved og er sammen med Tuses to seneste slagne modstandere placeret i bunden af tabellen, uden point. På den baggrund skal Tuse-spillerne kridte støvlerne for at løbe fra favoritværdigheden.

- Nej, det kan vi nok ikke. Herlufsholm skal selvfølgelig i gang på et tidspunkt, men set ud fra tabellen er vi favoritter, siger Tuses assistenttræner Michael Larsen, der tog sig af torsdagens træning i cheftræner Freddy Andersens fravær.

I sidste sæson vandt Tuse premieren i Herlufsholm med 2-1, men fik som bekendt ikke lov til at spille returopgør på grund af corona-nedlukningen. Også i sæsonen før vandt Tuse med 2-1 i Herlufsholm, og dengang blev det til en 5-1 sejr på hjemmebane. Assistenttræneren mener dog ikke, at favoritværdigheden kommer til at tynge gæsterne.

- Det betyder ikke så meget. Vi spiller vores spil og det ændrer ikke så meget for hverken os eller Herlufsholm, vurderer han.

I Tuse-truppen bliver Stefan Christensen afløst af Magnus Ravn Olsen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?