24. januar 2021
Holbæk Tennis og Padel Klubs oprykkere i holdturneringens 1. division tabte for tredje gang, da ATK vandt i Holbæk Sportsby.
Holbæk Tennis og Padel Klubs oprykkere i holdturneringens 1. division tabte for tredje gang, da ATK vandt i Holbæk Sportsby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tredje smalle nederlag i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tredje smalle nederlag i træk
Lokalsport Nordvestnyt - 23. november 2020 kl. 15:52
Af Anders Vestergaard

De lidt specielle regler, hvor hver individuelle sejr i en holdkamp tæller med i pointgivningen, har gjort, at Holbæk Tennis & Padel Klubs mandlige oprykkere i holdturneringens 1. division på ingen måde er sat af, selv om det lørdag eftermiddag blev til indesæsonens tredje nederlag i træk, da ATK, Arbejdernes Tennisklub fra København, vandt med 2-4 på de blå gulve i Holbæk Sportsby.

Med tre smalle nederlag i træk har Holbæk alligevel skrabet syv point sammen, og det rækker til en foreløbig sjetteplads lige uden for de to nedrykiningspladser foran KFUM og Farum.

Og selv om den første holdsejr lader vente på sig, er holbækkernes spillende cheftræner Mik Ledvonova fint tilfreds med sæsonens foreløbige udbytte.

- Igen blev det tætte og gode kampe mod nogle rutinerede spillere. Det er den slags kampe, vi har drømt om. Vi nyder stadigvæk at spille, og egentlig er det sjovere at tabe den slags intense kampe i stedet for at vinde let med 6-0, siger Ledvonava, den tidligere Davis Cup-spiller, der forholdsvis let vandt sin første herresingle i to sæt.

Anden sejr i herredouble

I de følgende tre herresingler, tabte de øvrige holbækkerne alle tre deres første sæt, men især Mohammad-Reza Gavanchi spillede sig godt tilbage og tvang sin modstander ud i en match-tiebreak, som holbækkeren dog tabte med 4-10.

Samme Mohammad-Reza Gavanchi var også ude i en match-tiebreak i første herreduoble sammen med Mik Ledvonova, men Holbæk-konstellationen tabte den afgørende dyst med 3-10 efter ellers at have været helt suveræn i anden sæt med en sejr på 6-1.

Holbæks anden sejr kom så i anden herredouble, hvor Henrik Kirkeskov Nielsen og Marcus August Christiansen vandt det første tætte sæt med 7-6, men til gengæld var helt ovenpå i andet sæt, der blev vundet med 6-1.

- Det var generelt nogle gode kampe med høj kvalitet, og vi må bare knokle videre mod næste skridt i udviklingen. Og det kunne være at have endnu mere mod til at turde satse i kampe på vippen, lød forslaget fra cheftræner Mik Ledvonova, der glæder sig over at kunne få lov til at spille trods de mange corona-restriktioner.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?