18. juni 2021
Holbæk var foran til midt i anden halvleg, men tabte alligevel til Middelfart lørdag eftermiddag. Foto: Per Christensen
Holbæk var foran til midt i anden halvleg, men tabte alligevel til Middelfart lørdag eftermiddag. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træner: Tabte til gode individualister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Træner: Tabte til gode individualister
Lokalsport Nordvestnyt - 17. maj 2021 kl. 23:00
Af Anders Vestergaard

Han ærgrede sig da, ikke mindst over, at modstanderne tilsyneladende har for vane at score flotte mål.

Men Holbæks cheftræner Klaes Egel Rasmussen erkendte også, at Holbæk mødte et stærkt hold, da Middelfart vandt med 1-2 i lørdagens 2. divisionskamp på stadion i Holbæk Sportsby.

- Det er ærgerligt at modstanderne har for vane at klappe bolden op i krydset som mod Dalum, men sådan er fodbold, og Middelfart er et af de bedste hold i rækken på niveau med Jammerbugt og B93 og med mange individuelle kvaliteter, anerkendte Holbæk-træneren oven på det smalle nederlag i Holbæk Sportsby.

I startopstillingen var Mathias Eilstrup Larsen med for første gang efter sin skade. I det centrale forsvar afløste han Tristan Hall, der var skubbet helt frem som frontangriber.

- Det var et forsøg på at skubbe Middelfarts bagkæde lidt tilbage og en måde at forvirre dem på, fordi de er gode til at skifte fra lavt til højt pres, forklarede Klaes Egel Rasmussen, der glædede sig over holbækkernes flotte scoring på en mønsteromstilling.

Foran med 1-0 havde holbækkerne en god mavefornemmelse i pausen.

- De spillede os lave uden at vælte sig i store chancer. Men de klappede et mål ind, og derfra blev det ren overlevelse for os. Middelfart var god til at spille os tilbage, så vi ikke fik gang i det lange spil, og så kunne vi bare stå og tage imod, sagde Holbæks træner, som er overbevist om, at hele nedrykningsspørgsmålet bliver afgjort inden for en spillerunde.

Mathias er klar

Mathias Eilstrup Larsen var tilbage i startopstillingen for første gang efter sin langvarige knæskade. Og han føler sig klar.

- Jeg føler, jeg er helt tilbage nu. Men det var ikke planen, at jeg skulle spille 90 minutter i dag. Men som tingene udviklede sig, var det jo det, det blev til, sagde forsvarsspilleren, der spillede en stor kamp og var med fra start, da Hervé Gamys var forhindret.

Mathias Larsen var glad for Holbæks første halvleg.

- Vi spillede rigtig godt, havde fine muligheder og forsvarede boksen godt. I anden halvleg kom vi skidt fra start og mistede en masse bolde foran eget mål. Så endte det med, at vi lod dem komme for tæt på os. Ærgerlig med deres to lortemål. Casper kom lige et sekund for sent, så der var klart straffespark, sagde Mathias Larsen, som erkender, at det kan være svært ikke at tænke på holdets akutte nedrykningsfare.

- Vi vil helst ikke tænke på det men bare tage en kamp ad gangen. Vi tror da på det, alt andet vil være dumt, så bare et point i dag kunne have været fedt, lød det fra tilbagevendte Larsen.

Gang i noget interessant

Middelfarts rutinerede divisionstræner Jens Letort havde på forhånd frygtet at komme bagud mod Holbæk.

- Vi ville helst ikke bagud mod dem, for de plejer at være gode i de kampe, hvor de kommer foran. Vi lagde lidt defensivt ud og fik så medgang i anden halvleg med et flot mål og et straffespark, så det gik vores vej. Og vi holdt dem fuldstændigt fra chancer efter pausen. Jeg synes, det er en fortjent sejr, lød analysen fra den fynske træner, som har stor respekt for Holbæks måde at gribe tingene an på.

- Vi vidste godt, at det ville blive svært. Vi synes, Holbæk er et godt hold med gang i noget interessant uanset om de overlever eller ej. For de spiller med de unge spillere, som prøver at spille fodbold, sagde Jens Letort efter kampen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?