25. maj 2020
Løve-Høng i gule trøjer kunne fejre to triumfer søndag på hjemmebane. en ventet sejr til kvinderne og en livsvigtig sejr til mændene.
gallery icon

Se billedserie

Løve-Høng i gule trøjer kunne fejre to triumfer søndag på hjemmebane. en ventet sejr til kvinderne og en livsvigtig sejr til mændene.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To hjemmesejre i Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To hjemmesejre i Høng
Lokalsport Nordvestnyt - 18. marts 2019 kl. 12:58
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var dobbelt op på hjemmesejre, da Løve-Høngs mænd og kvinder søndag gik på banen i kvalifikationsrækken hjemme i Høng.

Kvindernes sejr på 25-14 var nærmest at regne for en pligtsejr, da modstanderen var bundproppen og forlængst nedrykkede Lejre.

Træner Lars Jørgensen er da heller ikke helt tilfreds med angrebsspillet trods den store sejr.

Med to kampe tilbage ligger Løve-Høngs kvinder på tredjepladsen med 21 point ligesom Køge på den andenplads, der giver adgang til oprykningskampe. Køge er dog bedre end Løve-Høng i indbyrdes opgør og mangler tre kampe - heraf en mod Lejre.

Første sejr i 2019
Løve-Høngs mænd har haft et skrækkeligt 2019, og et nederlag søndag ville have isoleret dem på sidstepladsen uden mulighed for at nå niendepladsen, der er lig emd redning i rækken.

Holdet havde tabt alle kampe siden nytår, men Svend Gønge blev sendt hjem med ret klart nederlag på 32-24.

- Vi vidste jo, vi havde kniven for struben, og vi var klar fra start. Der var simpelthen viljen til forskel, sagde en meget glad træner Claus Forza Petersen.

Der mangler to kampe , og Løve-Høng har et point op til Suså på livlinepladsen og yderligere et point op til Svend Gønge, Dalby Faxe. Løve-Høng er bedst i indbyrdes opgør med Suså og Svend Gønge, og da holdet møder Dalby og Faxe i de to sidste runder, kan de selv afgøre, om de skal være bedst i indbyrdes opgør med dem.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?