30. oktober 2020
Frederik Tingager skal testes i OB. Foto: Peter Andersen
Frederik Tingager skal testes i OB. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tingager testes i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tingager testes i OB
Opdateret 13. november 2015 kl. 23:26
Lokalsport Nordvestnyt - 12. november 2015 kl. 15:33
Af Anders Vestergaard

Drengedrømmen om at kunne komme til at leve af at spille fodbold er ved at tage form for Holbæks 22-årige forsvarstalent Frederik Tingager.

arrow Læs også: Holbæk henter ingen erstatning for Tingager

I hvert fald er han nu - mindre end en uge efter sidste turneringskampe i 2. division - inviteret til prøvetræning og testkamp i superligaklubben OB.

I første omgang er der aftalt et kort ophold i Odense-klubben fra søndag til onsdag, hvor Tingager skal træne sammen med OB-truppen søndag og dagen efter skal spille en kamp på reserveliga-holdet mod FC Midtjylland.

- Det er et kæmpe skulderklap, og jeg glæder mig meget til at give den fuld gas mod de store drenge, siger Frederik Tingager, der godt vidste at noget var under opsejling.

Den garderhøje og teknisk dygtige forsvarsspiller glæder sig til at prøve den store udfordring af i en stor klub som OB.

- Det er en god klub for mig med masser af unge spillere og med et fuldtids setup. Det bliver spændende at prøve mig af i et lidt hårdere fodboldmiljø, hvor jeg kan blive presset mere, siger Frederik Tingager inden endnu et skridt mod drengedrømmen bliver taget.

arrow Tingager skifter til OB
08. december 2015 kl. 09:09 Opdateret: kl. 09:11
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?