4. august 2021
Jernløse Håndbold. Frederik Samuelsen.  Foto: Peter Andersen
Jernløse Håndbold. Frederik Samuelsen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltrængt sejr til Jernløses bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltrængt sejr til Jernløses bundhold
Lokalsport Nordvestnyt - 14. december 2019 kl. 17:52
Af Brian Jensen

Der var store smil og jubeldans i cirkel, da Jernløses håndboldmænd lørdag eftermiddag hentede en storsejr over Ledøje-Smørum i 3. division. Hjemmeholdet fik i Jernløse-hallen den første sejr under den nye træner Christian Cramer, der så tropperne sikre sig en storsejr på 30-17.

arrow Læs også: Jernløse fik kontakt i bunden

Jernløse, der er næstsidst i tabllen, fik i første halvleg udlignet et par gange, inden det lykkedes at tage føringen. De to hold fulgtes ad indtil de sidste fem minutter før pausen, hvor Jernløse fik skabt et femmålsforspring. Frederik Samuelsen scorede sit femte mål til stillingen 14-10, inden Mikkel Frederiksen scorede til pausestillingen på straffekast efter slutfløjtet.

I anden halvleg satte Jernløse trumt på i indledningen, og da hjemmeholdet øgede føringen fra 17-12 til 21-12 i de første 10 minutter lod kampen til at være afgjort. Den helt store Jernløseprofil var målmanden Jacob Krupsdahl, der spillede fortrinligt i samtlige 60 minutter. Uden hans redninger ville 12-målssejren utvivlsomt være halveret. Jernløse gav comeback til Jacob Storm, der scorede to mål. Topscorer for Jernløse var fløjspilleren Frederik Samuelsen med otte mål.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?