9. maj 2021
Holbæks oprykkere til 1. division rykker fra grus til gulv. Fra venstre er det Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Mohammad-Reza Gavanchi, Marcus August Christiansen og Henrik Kirkeskov Nielsen.
Holbæks oprykkere til 1. division rykker fra grus til gulv. Fra venstre er det Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Mohammad-Reza Gavanchi, Marcus August Christiansen og Henrik Kirkeskov Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisfolket rykker ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisfolket rykker ind
Lokalsport Nordvestnyt - 22. oktober 2020 kl. 14:30
Af Anders Vestergaard

Holbæk Tennis & Padel Klub står på tærsklen til en spændende vintersæson, efter at klubben tidligere på året sikrede sig oprykning til 1. division i indendørs-turneringen. Oprykkerne må dog vente lidt med at debutere på den nye hjemmebane i Holbæk Sportsby, for første udfordring er lørdagens udebanekamp mod Rødovre.

De nye nordvestsjællandske ansigter i rækken gør sig dog ikke forventninger om at blande sig i toppen af tabellen.

- Ambitionen er ikke oprykning, men at de klarer sig. At de gør så god figur som muligrt, og så er der nogle hold, de kan være med mod, siger klubchef Carsten Højerslev.

Ud over Holbæk består 1. division af Virum-Sorgenfri, Hillerød, B93, Rødovre, Farum, KFUM og ATK, og mange af klubberne benytter sig af de udenlandske og omrejsende spillere, der tilbyder sig.

- Hvis Rødovre stiller i stærkeste opstilling, så bliver det med fire udlændinge. De har næsten alle sammen udenlandske spillere, lyder det fra Højerslev.

Holdet består af holdkaptajn Marcus August Christiansen, træner Mik Ledvonova, Henrik Kirkeskov Nielsen, Mohammad-Reza Gavanch og Oliver Frederiksen.

Første opgør i Holbæk Sportsby er lørdag den 7. november mod Hillerød.

Holbæk Tennis & Padel Klub oplever - ud over oprykningerne til 1. division både inden- og udendørs - også succes i padel-disciplinen. Her har 1. divisionsholdet vundet fire kampe i træk, senest over Padel To The Metal og den tidligere Holbæk-spiller Morten Jaksland, og Holbæk ligger nu suverænt i spidsen og kan se frem til slutspil i november om oprykning til Elitedivisionen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?