19. juni 2021
Holbæks tennismænd i 1. division kan godt spille holdkamp under coronapausen. Det kan Holbæks badmintonhold i 2. division til gengæld ikke.
Holbæks tennismænd i 1. division kan godt spille holdkamp under coronapausen. Det kan Holbæks badmintonhold i 2. division til gengæld ikke.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennis spiller videre mens badminton holder pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennis spiller videre mens badminton holder pause
Lokalsport Nordvestnyt - 31. oktober 2020 kl. 01:30
Af Christian Dahl

Forbundene i badminton og tennis ser ikke helt ens på corona-restriktionerne. Begge forbund bakker op om restriktionerne, men i tennis mener man godt, man kan afvikle holdkampe for voksne, mens man i badminton har udsat kampene.

Det betyder, at Holbæks kvunder i 2. division kommer til at spille hjemme mod Rødovre den 7. november og ude mod KFUM den 21. november, mens Holbæks mænd i 1. division på de samme datoer møder først Hillerød hjemme og siden ATK hjemme.

- Er der tale om eksempelvis en individuel turnering eller en holdkamp må antallet af deltagere på samme tid i hallen ikke overskride 10 personer. Også selv om spillerne er spredt ud over flere baner. En turnering med 16 deltagere kan stadig gennemføres, hvis der ikke er mere end 10 personer inklusiv turneringsledelse til stede på samme tid, skriver Dansk Tennisforbund fredag på deres hjemmeside.

Og det mener Holbæks klubchef Carsten Højerslev ikke er et problem. Han mener, at det største problem med afviklingen er, hvis der opstår prop på gangene i Holbæk Sportsby på grund af flere samtidige aktiviteter i sportsbyen.

Badminton udsætter turneringskampe

I tennis er man kun fire spillere på hvert hold til holdkampene. Og Badminton Danmark åbner også for, at kampe for den holdstørrelse kan gennemføres.

Den normale holdstørrelse i badminton er 10 spillere, og derfor har forbundet udsat kampene.

- Derved er alle voksenhold, 1. div. til laveste seriehold, herunder Senior+ og Motion sat på pause, skriver forbundet i sine retningslinjer, der senest blev opdateret torsdag.

Holbæk er det højst rangerende hold i Nordvestsjælland i 2. division, og deres planlagte hjemmekamp mod Værløse den 14. november er udsat. Der er ikke sat ny dato på kampen, men næste ordinære kamp er den 5. december ude mod Gentofte

De nuværende corona-restriktioner gælder til og med søndag den 22. november.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?